Workshop schrijven op krijt­borden

Verhoog je omzet met uitnodigende krijtborden door zelf te leren hoe je makkelijk op krijtborden schrijft,
zodat jij een aantrekkelijk krijtbord hebt en meer van je product of dienst verkoopt, zonder de kosten van het inhuren van een professional.
Dit kun jij namelijk ook!

Vind je het ook zo frustrerend als je uren je best doet op een krijtbord en je naderhand ziet dat de tekst schuin afloopt?
Of dat het je maar niet lukt om alle letters even groot te schrijven?
Vind je dat je niet kan tekenen?
Heb je het gevoel maar wat aan te rommelen met je krijtbord?
Hoe fijn zou het zijn als je…

een uitnodigend stoepbord voor je zaak hebt staan dat klanten naar binnen trekt?

meer verkoopt doordat je je product of dienst mooi op je krijtbord aanprijst?
weet hoe je recht kunt schrijven op je krijtbord, zodat het er strak uitziet?
simpele tekeningen kan maken van je producten?
opvalt met je krijtbord en je boodschap bij voorbijgangers blijft hangen?
In deze workshop leer je hoe je recht op je krijtbord schrijft en simpele tekeningen erbij maakt, zodat je een uitnodigend stoepbord met vrolijke tekst buiten hebt staan en meer omzet draait. Je leert hoe je een strakke prijslijst op een menubord maakt met tekeningen waarbij het water in de mond loopt van je klant. Je voelt je zeker over wat je op je krijtbord schrijft en tekent en durft dit aan klanten te laten zien. Je weet alles over het schrijven en tekenen op krijtborden en bespaart daardoor veel geld uit. De kosten voor een professionele tekenaar zijn verleden tijd. Nu kan je het zelf!

Deze workshop is geschikt voor…

 • eigenaren van cafés, restaurants, hotels en brasserieën
 • winkeliers die een stoepbord hebben staan, zoals bloemisten, kruideniers, bakkers, slagers, groente- en fruitverkopers en kappers
 • medewerkers van horeca, winkels, buurthuizen etc.
 • mensen die een krijtbord binnen of buiten hebben en hier zelf op willen tekenen/schrijven
 • ondernemers die dit graag willen leren om als dienst aan te bieden aan andere ondernemers
 • mensen die in hun keuken een krijtbord of krijtdeur hebben en daar zelf iets moois op willen schrijven en tekenen
Een workshop schrijven op krijtborden bij jou op locatie

Je hoeft niet te kunnen tekenen als je dit wilt leren. De workshop is op beginnersniveau. De workshop duurt 2,5 uur en geef ik bij jou op locatie.

Je dient zelf een groep te vormen. De prijs is inclusief het gebruik van materialen. Zo kun je allerlei stiften uitproberen en ontdekken wat je fijn vindt werken.

Na afloop krijg je gratis mijn e-book toegestuurd waarin je alle informatie nog een keer op een rij hebt. Ook kun je mij na de workshop mailen met vragen. Als je op je eigen krijtbord schrijft en ergens tegenaan loopt, mag je mij altijd een bericht sturen. Ik help je graag verder.

Per mail ontvang je een offerte, zodat je precies weet hoeveel de workshop gaat kosten. Vul hieronder het formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte.

In de workshop handletteren leer je heel veel over handletteren.
Er komen een aantal onderdelen terug die je ook in mijn cursus leert.
Dit is wat deelnemers van de cursus handletteren vinden:

Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam.
Deirdre van Megesen
Annelon is een aardige, creatieve en vooral kundige docent. Je krijgt alle vrijheid om de dingen die ze eerder in de les heeft behandeld zelf uit te voeren, maar ze springt ook bij als je daarom vraagt.

Trudy Ganga

Ik heb een cursus handlettering gevolgd bij Krijtgeluk. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Het geheel is opgedeeld in logische en overzichtelijke lessen/hoofdstukken. Ook administratief gezien verliep alles soepel en snel.

Manon

Even voorstellen

Je wilt vast weten wie de workshop komt geven. Laat ik mij even voorstellen: Ik ben Annelon Geluk en ik tekende van 2017 tot 2023 op krijtborden van ondernemers, onder andere in cafés en restaurants. Ik vond het een uitdaging om de essentie van hun aanbod mooi op hun krijtborden te schrijven, om zo te helpen hun omzet te verhogen. Krijtborden zijn een persoonlijke en authentieke vorm van marketing dat mij enorm aanspreekt. Je ziet de laatste jaren steeds vaker menuborden en stoepborden waar met krijt producten worden aangeprezen.

Ik geef al jaren tekenles. Ik vind het zo mooi om mijn trucs aan anderen te leren. Ik geef graag workshops waarbij ik ondernemers leer hoe ze zelf op hun krijtborden schrijven en tekenen. Heel vaak hoor ik hen zeggen: ‘’ik kan niet tekenen’’ en ‘’ik heb een doktershandschrift’’. Ik zeg dan: jij kunt dit ook!

Veelgestelde vragen
Wat leer ik in deze workshop?

Na de workshop weet je hoe je:

 • recht op je krijtbord schrijft
 • simpele tekeningen maakt waarmee je je producten aantrekkelijk weergeeft
 • een strakke prijslijst op een menubord schrijft
 • welke materialen je moet gebruiken
 • je krijtbord schoonmaakt en mooi houdt
Welke materialen heb je nodig?

In de workshop leer je met (krijt)stiften schrijven. De meeste krijtborden, en zeker de stoepborden, zijn van plastic. Hier schrijf je op met stiften. Je oefent in de workshop op krijtborden met stiften. Ik neem alle materialen mee. Heb je zelf (grote) krijtborden of stoepborden in je zaak staan, dan mag je daar ook direct op oefenen.

Wat moet ik meenemen voor deze workshop?

Je hoeft niets mee te nemen voor deze workshop. Alle materialen kun je van mij lenen. 

Geef je ook privé workshops?

Je kunt deze workshop ook als privéworkshop volgen. Vraag hiervoor ook een offerte aan.