Workshop kalligrafie

Meld je aan voor de workshop kalligrafie en leer mooie letters schrijven met een brushpen. Ook jij kunt mooi schrijven!

In de workshop kalligrafie:

Leer je mooie letters schrijven met een brushpen.

Ontdek je hoe je een brushpen vasthoudt en wat goede brushpennen zijn.

Leer je uit welke basisvormen letters zijn opgebouwd.

Leer je mooie sierlijke namen schrijven.

Krijg je een starterspakket met een brushpen en werkboek.

Als kind was ik al dol op schrijven, en als volwassene kwam die passie weer naar boven drijven. Op zoek naar een creatieve uitlaatklep wilde ik graag sierlijke letters kunnen schrijven.

Met een kroontjespen kan ik Copperplate kalligrafie. Ik merkte dat er veel regels aan deze vorm van kalligrafie verbonden zijn en ik vind het zelf een gedoe om steeds mijn pen in de inkt te dopen.

Daarom ben ik zo fan van de brushpen. Het is een stift met een penseelpunt, soepel en lang, waarmee je prachtige letters kunt maken zonder steeds je pen in de inkt te moeten dopen.

Brushletteren is een moderne vorm van kalligrafie en ik ben er dol op! Het is zo’n vrije manier van letters schrijven waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Ik schrijf sierlijke namen op kaarten en enveloppen, wat vaak een glimlach op de gezichten van de ontvangers tovert.

En wanneer ik een leuke tekst tegenkom, schrijf ik die graag mooi op, zodat ik steeds aan die zin herinnerd word.

Al 4 jaar deel ik mijn liefde voor handletteren en leer ik anderen hoe ze prachtig kunnen schrijven.

Of het nu gaat om mensen die mooie kaarten willen maken of ondernemers die een sprekende tekst op hun krijtbord willen hebben.

Mijn ervaring als docent heb ik gebruikt om een logisch stappenplan te maken. Zo weet iemand die nog nooit aan kalligrafie heeft gedaan na mijn workshop precies waar te beginnen en kan na wat oefening prachtig schrijven.

Dit kun jij ook leren. Je hoeft hier helemaal niet mooi voor te kunnen schrijven.

Kalligrafie met een brushpen is er voor iedereen die van letters houdt en mooie sierlijke letters wilt schrijven.

Ik zag door de bomen het bos niet meer; zoveel opties betreft handlettering. Annelon maakt het overzichtelijk en gestructureerd, zodat je vanaf de basis kennis krijgt! Leuk om te doen! Wat mij betreft zeker het geld waard!

Ramona

In de workshop kalligrafie:

Leer je mooie letters schrijven met een brushpen.

Ontdek je hoe je een brushpen vasthoudt en wat goede brushpennen zijn.

Leer je uit welke basisvormen letters zijn opgebouwd.

Kun je ontspannen tijdens het schrijven.

Leer je mooie sierlijke namen schrijven.

Krijg je een starterspakket met brushpen en werkboek om thuis in verder te oefenen.

Heel heldere uitleg, veel voorbeelden. Ik ben erg onhandig en kon niet handletteren, maar heb nu al een aantal mensen blij gemaakt met een gehandletterde kaart.

Mayke

Annelon heeft zelf een mooi, duidelijk en praktisch lesboek gemaakt met veel voorbeelden en aanwijzingen. Ik gebruik het nog steeds.

Trudy

Workshop kalligrafie Den Haag

Prijs: vanaf €350,- (exclusief btw en reiskosten)
Tijd: 2 uur
Locatie: Rijswijk (vlakbij Den Haag) of bij jou op locatie
Inclusief: starterspakket
Datum: in overleg

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de workshop kalligrafie in Rijswijk en leer mooie letters schrijven met een brushpen. Ook jij kunt mooi schrijven!

Ik vind je uitleg heel goed en duidelijk, het is zeer rustgevend om naar je te luisteren.

Hilde

Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze stuurt nog steeds leuke templates toe en beantwoordt altijd je vragen. Top!

Dee

Veelgestelde vragen
Ik kan niet mooi schrijven. Kan ik wel leren kalligraferen?

Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven om te kunnen kalligraferen.
In de workshop kalligrafie leer je dat letters zijn opgebouwd uit basisvormen. Je oefent deze basisvormen en vormt daar de letters mee. Het is totaal anders dan je denkt en niet te vergelijken met je handschrift. Dus wees gerust, al heb je een doktershandschrift, ook dan kun je prachtige kalligrafie letters schrijven.
Kalligrafie leer je niet in één workshop, maar ik zorg ervoor dat je genoeg skills, materialen en kennis hebt om thuis lekker zelf aan de slag te gaan!

Waar geef je de workshop kalligrafie?

De workshop kalligrafie kun je vlakbij Den Haag, in mijn studio in Rijswijk volgen. Ik geef creatieve workshops in Zuid-Holland, zo gaf ik workshops kalligrafie in Den Haag, Voorburg, Wassenaar en Leidschendam. Voor de workshop kalligrafie kun je mij als docent inhuren, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest en vriendinnenavond. Dit is een superleuke creatieve workshop om met elkaar te doen! Stuur bij interesse een bericht voor meer informatie, dan kan ik je een offerte toesturen.

Wat leer ik in de workshop kalligrafie?

Met deze workshop kalligrafie leer jij mooie letters schrijven. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt maken! Kalligrafie is leuk om te doen, je hebt er een ontspannende en creatieve hobby bij. Hiermee kun je prachtige namen op bijvoorbeeld enveloppen schrijven. Of je schrijft een inspirerende quote op een kaartje. Je kunt er zoveel mooie dingen mee maken!

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de workshop kalligrafie.