Workshop hand­lettering Den Haag

Volg deze creatieve workshop handletteren en leer mooie letters tekenen op een verjaardagskaart en fotolijstje!

500+ mensen deden mee aan een workshop handlettering
2600+ deelnemers aan de online workshops en cursussen handletteren

In de workshop handletteren

Leer je op een makkelijke manier handletteren.

Ga je kalligrafie letters leren schrijven met een simpele truc.

Oefen je het handletteren van een alfabet.

Handletter je een verjaardagskaart.

Ga je een quote handletteren op een fotolijstje.

Krijg je een starterspakket met werkboek om thuis verder te handletteren.

Ik was vroeger enorm perfectionistisch. Ik vond het leuk om te tekenen, maar die kritische stem verhoogde mijn plezier niet bepaald.

Ik wilde wel graag iets met mijn creativiteit doen en dacht: letters schrijven lukt mij nog wel.

Dus toen begon ik met handletteren. Ik gebruikte oefenbladen van alfabetten en ging mijn eigen kaartjes handletteren. Het handletteren was voor mij een creatieve uitlaatklep waar ik plezier aan beleefde.

Bijkomend voordeel is dat ik dat op kaartjes deed, daar kon ik mijn vrienden en familie blij mee maken. Zo voelde het ergens ook nog een beetje als nuttig bezig zijn, want ik gunde mij niet veel tijd voor mijzelf.

Als ik er al zoveel plezier aan beleefde, dan zouden andere vrouwen dit vast ook hebben, dacht ik.
Er is zóveel over handlettering te vinden, dat je soms niet weet waar je moet beginnen.

Mijn geordende karakter en ervaring als docent gebruikte ik bij het maken van een logisch stappenplan. Zodat iemand die nog nooit heeft gehandlettert na een workshop weet waar te beginnen en binnen no time leuke kaarten kan handletteren.

Ik zag door de bomen het bos niet meer; zoveel opties betreft handlettering. Annelon maakt het overzichtelijk en gestructureerd, zodat je vanaf de basis kennis krijgt! Leuk om te doen! Wat mij betreft zeker het geld waard!

Ramona

Een creatieve workshop waarna jij weet hoe je mooie kaarten kunt handletteren waar je mensen blij mee maakt.

In de workshop handletteren

Leer je op een makkelijke manier handletteren. Je leert blokletters, schrijfletters en banners handletteren.

Ga je kalligrafie letters leren schrijven met een simpele truc. Deze letters kun je handletteren op kaarten, enveloppen en nog veel meer!

Oefen je het handletteren van een alfabet. Door veel te oefenen word je er steeds beter in! Daarom krijg je ook een werkboek mee naar huis.

Handletter je een verjaardagskaart. Hierbij maak je met brushpennen een vrolijk gekleurde achtergrond waarop je een tekst handlettert.

Ga je een quote handletteren op een fotolijstje. Je leert met welke stiften je op glas kunt handletteren.

Geniet je van koffie, thee en wat lekkers (uiteraard is er chocola!).

Krijg je een starterspakket met werkboek om thuis verder te handletteren. Hierin zit ook papier, stiften en andere goodies.

Heel heldere uitleg, veel voorbeelden. Ik ben erg onhandig en kon niet handletteren, maar heb nu al een aantal mensen blij gemaakt met een gehandletterde kaart.

Mayke

Annelon heeft zelf een mooi, duidelijk en praktisch lesboek gemaakt met veel voorbeelden en aanwijzingen. Ik gebruik het nog steeds.

Trudy

Workshop handletteren

Maar 8 plekken beschikbaar. Vol = vol.

Datum: Zaterdag 9 maart 2024
Tijd: 10.00-12.30 uur
Locatie: In mijn studio in Rijswijk

75,- euro inclusief starterspakket, koffie, thee en wat lekkers

  • Je leert een verjaardagskaart handletteren
  • Je gaat handletteren op een fotolijstje
  • Je krijgt een starterspakket handletteren met werkboek

Gun jezelf dit creatieve moment!

Bemachtig een van de plekjes en doe mee met de workshop handletteren. 

Klik op de knop hieronder om je aan te melden.

Ik vind je uitleg heel goed en duidelijk, het is zeer rustgevend om naar je te luisteren.

Hilde

Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze stuurt nog steeds leuke templates toe en beantwoordt altijd je vragen. Top!

Dee

Veelgestelde vragen
Ik kan die datum niet, maar wil wel met de workshop meedoen. Hoe nu verder?

Kun je die datum niet, maar wil je op de hoogte gehouden worden? Mail mij dan eventjes. Ik zorg dat je tijdig wordt gemaild als er nieuwe data vrijkomen.

Moet ik mooi kunnen schrijven om te handletteren?

Nee, zeker niet! Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven om te handletteren. In de workshop leer je dat handletteren het tekenen van lettervormen is. Het ziet er totaal anders uit dan je handschrift. Dus ook al heb je een lelijk handschrift, dat zegt niets over hoe je letters er bij het handletteren uit komen te zien!

Moet ik materialen meenemen naar de workshop handletteren?

Je hoeft niets mee te nemen. Tijdens de workshop kun je allerlei papier en stiften gebruiken. Naderhand krijg je een starterspakket mee naar huis met een werkboek en basismaterialen.

Kan ik de workshop handletteren ook met een groep volgen?

De workshop handletteren kun je zeker ook met een groep volgen! Je kunt mij inhuren om de workshop bij jou op locatie te geven. Maar je kunt ook met een groep van 6-8 personen de workshop bij mij in Rijswijk volgen. Stuur hiervoor een bericht voor meer informatie, dan kan ik je een vrijblijvende offerte sturen.

Kun je de workshop handletteren op locatie geven?

De workshop handletteren geef ik ook op locatie, bijvoorbeeld voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendinnenavonden. Dit is een superleuke creatieve workshop om met elkaar te doen! Stuur bij interesse een bericht voor meer informatie, dan kan ik je een offerte toesturen.

Geef je de workshop handletteren ook 1-op-1?

De workshop handletteren kun je ook als een privéles bij mij in Rijswijk volgen. De les duurt 2 uur. De kosten voor 1 persoon zijn 120 euro, voor 2 personen 200 euro en voor 3 personen 250 euro. Zo kun je dus ook samen met een vriendin of twee vriendinnen de workshop handletteren volgen. Bij interesse kun je een bericht sturen, dan kunnen we wat afspreken.

Waar geef je de workshop handletteren?

De workshop handlettering kun je in mijn studio in Rijswijk volgen. Per mail krijg je daar meer informatie over. Ik geef creatieve workshops in Zuid-Holland, zo gaf ik workshops handletteren in Den Haag, Voorburg, Wassenaar en Leidschendam. Voor die workshops handlettering kun je mij inhuren om de workshop op locatie te geven. Stuur bij interesse een mail voor meer informatie.

Heb je nog een vraag? Stuur mij een bericht, dan help ik je verder!

Bemachtig een van de 8 plekjes en doe mee met de workshop handletteren.
Klik op de knop hieronder om je aan te melden.