Workshop hand­letteren

Volg deze creatieve workshop handletteren en leer mooie letters tekenen op een verjaardagskaart en fotolijstje!

500+ mensen deden mee aan een workshop handletteren op locatie
2600+ deelnemers aan de online workshops en cursussen handletteren

In de workshop handletteren

Leer je op een makkelijke manier handletteren.

Ga je kalligrafie letters leren schrijven met een simpele truc.

Oefen je het handletteren van een alfabet.

Handletter je een verjaardagskaart.

Ga je een quote handletteren op een fotolijstje.

Krijg je een starterspakket mee om thuis verder te handletteren.

Ik was vroeger enorm perfectionistisch. Ik vond het leuk om te tekenen, maar die kritische stem verhoogde mijn plezier niet bepaald.

Ik wilde wel graag iets met mijn creativiteit doen en dacht: letters schrijven lukt mij nog wel.

Dus toen begon ik met handletteren. Ik gebruikte oefenbladen van alfabetten en ging mijn eigen kaartjes handletteren. Het handletteren was voor mij een creatieve uitlaatklep waar ik plezier aan beleefde.

Bijkomend voordeel is dat ik dat op kaartjes deed, daar kon ik mijn vrienden en familie blij mee maken. Zo voelde het ergens ook nog een beetje als nuttig bezig zijn, want ik gunde mij niet veel tijd voor mijzelf.

Als ik er al zoveel plezier aan beleefde, dan zouden andere vrouwen dit vast ook hebben, dacht ik.
Er is zóveel over handlettering te vinden, dat je soms niet weet waar je moet beginnen.

Mijn geordende karakter en ervaring als docent gebruikte ik bij het maken van een logisch stappenplan. Zodat iemand die nog nooit heeft gehandlettert na een workshop weet waar te beginnen en binnen no time leuke kaarten kan handletteren.

Ik zag door de bomen het bos niet meer; zoveel opties betreft handlettering. Annelon maakt het overzichtelijk en gestructureerd, zodat je vanaf de basis kennis krijgt! Leuk om te doen! Wat mij betreft zeker het geld waard!

Ramona

Een creatieve workshop waarna jij weet hoe je mooie kaarten kunt handletteren waar je mensen blij mee maakt.

In de workshop handletteren

Leer je op een makkelijke manier handletteren. Je leert blokletters, schrijfletters en banners handletteren.

Ga je kalligrafie letters leren schrijven met een simpele truc. Deze letters kun je handletteren op kaarten, enveloppen en nog veel meer!

Oefen je het handletteren van een alfabet. Door veel te oefenen word je er steeds beter in! Daarom krijg je ook een werkboek mee naar huis.

Handletter je een verjaardagskaart. Hierbij maak je met brushpennen een vrolijk gekleurde achtergrond waarop je een tekst handlettert.

Ga je een quote handletteren op een fotolijstje. Je leert met welke stiften je op glas kunt handletteren.

Krijg je een starterspakket mee om thuis verder te handletteren. Denk aan papier, stiften en andere goodies.

Heel heldere uitleg, veel voorbeelden. Ik ben erg onhandig en kon niet handletteren, maar heb nu al een aantal mensen blij gemaakt met een gehandletterde kaart.

Mayke

Annelon heeft zelf een mooi, duidelijk en praktisch lesboek gemaakt met veel voorbeelden en aanwijzingen. Ik gebruik het nog steeds.

Trudy

Workshop handletteren

Privéworkshop: €225,-
Het tarief is 225,- euro (ex btw) voor een workshop van 2 uur waarin je alles leert over handletteren. Het fijne hiervan is dat ik het helemaal op maat kan maken. Je kunt een privéworkshop in mijn studio in Rijswijk volgen. Ook kan ik, tegen meerkosten, bij jou op locatie langskomen.

Groepsworkshop: €550,-
Een groepsworkshop is ook mogelijk. Hiervoor ga ik uit van een vast bedrag (550,- euro ex btw) voor maximaal 12 personen. De workshop duurt 3 uur, omdat er meer tijd nodig is als ik dit aan een groep leer. Ik wil iedereen voldoende begeleiding kunnen bieden. De workshop handletteren geef ik bij bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendinnenavonden. Dit is een superleuke creatieve workshop om met elkaar te doen!

  • Je leert een verjaardagskaart handletteren
  • Je gaat handletteren op een fotolijstje
  • Je krijgt een starterspakket handletteren

Klik op de knop hieronder om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ik vind je uitleg heel goed en duidelijk, het is zeer rustgevend om naar je te luisteren.

Hilde

Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze stuurt nog steeds leuke templates toe en beantwoordt altijd je vragen. Top!

Dee

Veelgestelde vragen
Moet ik mooi kunnen schrijven om te handletteren?

Nee, zeker niet! Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven om te handletteren. In de workshop leer je dat handletteren het tekenen van lettervormen is. Het ziet er totaal anders uit dan je handschrift. Dus ook al heb je een lelijk handschrift, dat zegt niets over hoe je letters er bij het handletteren uit komen te zien!

Kun je de workshop handletteren op locatie geven?

De workshop handletteren geef ik ook op locatie, bijvoorbeeld voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenfeestjes en vriendinnenavonden. Dit is een superleuke creatieve workshop om met elkaar te doen! Stuur bij interesse een bericht voor meer informatie, dan kan ik je een offerte toesturen.

Waar geef je de workshop handletteren?

De workshop handletteren kun je in mijn studio in Rijswijk volgen. Ik geef creatieve workshops in Zuid-Holland, zo gaf ik workshops handletteren in Den Haag, Voorburg, Wassenaar en Leidschendam. Voor die workshops handletteren kun je mij inhuren om de workshop op locatie te geven. Stuur bij interesse een mail voor meer informatie.

Heb je nog een vraag? Stuur mij een bericht, dan help ik je verder!

Boek een workshop handletteren.
Klik op de knop hieronder om een offerte aan te vragen.