Workshop hand­letteren Den Haag

Beleef een plezierige en ontspannen avond met vriendinnen door samen een workshop handletteren bij je thuis te volgen,
zodat jullie tijd hebben om creatief bezig te zijn en met elkaar te genieten.

Je organiseert een avond voor vriendinnen en wilt iets creatiefs doen met elkaar, maar je wilt wel dat iedereen het naar de zin heeft. Je bent graag creatief bezig, maar vindt het lastig om er tijd voor vrij te maken. Handletteren vind je wel leuk, maar je weet niet goed waar je moet beginnen.

Een workshop handletteren is dan een leuke activiteit voor je. Vraag een offerte aan en laat dit verder aan mij over. Dan kom ik bij jou thuis deze leuke workshop handletteren geven!

Een creatieve workshop bij jou thuis

Hoe fijn zou het zijn als je een gezellige middag of avond met vriendinnen hebt, waarbij jullie plezier beleven door creatief bezig te zijn. Of het nou een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of zomaar een vriendinnendag is: deze workshop volg je samen met vriendinnen bij jou thuis. Jullie genieten van de tijd met elkaar en leren alles over handletteren.

Het is zoā€™n gezellige avond als een tupperwareparty, maar dan anders. Er wordt je niets aangesmeerd, maar iets aangeleerd. šŸ˜‰ Je nodigt je vriendinnen bij je thuis uit voor de workshop en ik kom met mijn koffer met materialen naar je toe. Jij hoeft alleen een tafel met stoelen te regelen.

Op een speelse manier leren jij en je vriendinnen hoe je je favoriete of grappigste quote zelf op papier kunt zetten. Je leert verschillende technieken en mag allerlei materialen uitproberen. Je maakt hier een kaart of poster van om cadeau te doen of je huis mee te decoreren.

Tijdens de workshop kun je je creativiteit kwijt in het spelen met letters en je beleeft plezier aan het maken van je eigen kaarten en posters. Het resultaat zijn creaties waar je echt blij van wordt! Maar niet alleen jij, ook familie, vrienden en collegaā€™s maak je blij met jouw teksten op kaarten en cadeaus.

In de workshop handletteren leer jeā€¦

kalligrafie letters tekenen met behulp van een slimme truc

blokletters tekenen met 3D effect
banners tekenen
kaarten en posters met mooie teksten handletteren
Praktische zaken

Ik geef creatieve workshops in Zuid-Holland, zo gaf ik workshops handletteren in Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Leidschendam en Rijswijk.

Op maandag t/m zaterdag kan ik de workshop handletteren in de ochtend, middag of avond bij jou op locatie geven. Je kunt altijd het contactformulier invullen, dan stuur ik je vrijblijvend een offerte toe.

Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven als je dit wilt leren. De workshop is op beginnersniveau. De workshop duurt 2-2,5 uur en geef ik bij jou op locatie.

Je dient zelf een groep te vormen. De prijs is inclusief het gebruik van materialen. Zo kun je allerlei stiften uitproberen en ontdekken wat je fijn vindt werken.

Per mail ontvang je een offerte, zodat je precies weet hoeveel de workshop gaat kosten. Vul hieronder het formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte.

 

 

In de workshop handletteren leer je heel veel over handletteren.
Er komen een aantal onderdelen terug die je ook in mijn cursus leert.
Dit is wat deelnemers van de cursus handletteren vinden:

īŖ

Ik heb de cursus als heel fijn ervaren. Annelon heeft zelf een mooi, duidelijk en praktisch lesboek gemaakt met veel voorbeelden en aanwijzingen. Annelon is een aardige, creatieve en vooral kundige docent. Je krijgt alle vrijheid om de dingen die ze eerder in de les heeft behandeld zelf uit te voeren, maar ze springt ook bij als je daarom vraagt.
Het was een heel leuke en inspirerende cursus en ik pas nog steeds het geleerde toe als ik bijvoorbeeld mensen in mijn omgeving iets wil wensen.

Trudy Ganga

īŖ

Ik heb een cursus handlettering gevolgd bij Krijtgeluk. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Het geheel is opgedeeld in logische en overzichtelijke lessen/hoofdstukken. Ook administratief gezien verliep alles soepel en snel.

Manon

īŖ
Ik handletterde zelf al maar wilde me er toch wat meer in verdiepen. Aan de cursus heb ik erg veel gehad, vooral de brushletter techniek en werken met verschillende verrassende materialen vond ik erg leerzaam. Annelon kan de techniek op een hele relaxte en geduldige manier overbrengen.
Geertje Vergeer
Even voorstellen
Nu vraag je je misschien af wie je in je huis uitnodigt. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Annelon Geluk, woon in Den Haag en werk al jaren als tekendocent. Tekenen is mijn passie en dit leer ik graag anderen. Het tekenen van letters (handletteren) is een momentje ontspanning en plezier wat ik andere vrouwen ook gun. Ik heb mijzelf leren handletteren en hiervan een methode gemaakt. Dit heb ik geleerd aan vrouwen die mijn cursus volgden bij de Volksuniversiteit. Ook heb ik een online cursus handletteren gemaakt. Het lijkt mij onwijs gaaf om je een plezierige avond te bezorgen waarin je lekker even creatief bezig mag zijn!
Veelgestelde vragen
Wat heb ik nodig voor het handletteren?
Voor handletteren heb je niet veel materialen nodig. Ik neem een koffer vol materialen mee, zodat je van alles uit kunt proberen. Denk aan verschillende soorten pennen, fineliners en potloden. Ook neem ik allemaal soorten papier mee waar je op kunt tekenen, zodat je kunt ontdekken wat je fijn vindt om mee te werken.
Voor wie is de workshop handletteren geschikt?
De workshop handletteren is voor iedereen die het leuk lijkt om letters te tekenen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit. Ook voor vrouwen die niet kunnen tekenen of een lelijk handschrift hebben is deze workshop geschikt.
Wat leer je tijdens de workshop handletteren?
In de workshop leer je blokletters, schrijfletters en banners tekenen om uiteindelijk een leuke tekst op een kaart of poster te handletteren. We gaan eerst het handletteren oefenen zodat je er een beetje vertrouwd mee raakt. Daarna maak je je eigen kaarten of poster. Aan het eind van de workshop neem je je creaties mee naar huis.
Kan ik mijzelf voor een workshop inschrijven?

Deze workshop is niet los voor 1 persoon verkrijgbaar. Ik bied geen mogelijkheden aan waarbij je zelf een workshop kunt volgen. Bijvoorbeeld een moment op een avond waarbij je een workshop handletteren volgt met andere vrouwen die dit leren. Je dient zelf een groep te vormen waarbij ik langs kan komen om de workshop te geven. Als je bij een workshop aan wilt sluiten zou je bij een creatieve beurs langs kunnen gaan, waar ik workshops handletteren geef (zie hierboven in het menu).

Heb jij ook cadeaukaarten?

Nee, ik beschik niet over cadeaukaarten voor cursussen of workshops.