Referenties

Na de opening van onze brasserie, november 2018, waren we op zoek naar iemand die ons krijtbord een wat meer professionele uitstraling kon geven. We kwamen al vrij snel bij Annelon terecht en ze heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Annelon bereid alles goed voor, bespreekt de wensen van de klant en werkt zeer nauwkeurig. Zeer regelmatig laten onze gasten weten dat het krijtbord in onze brasserie zo mooi is getekend. Wij willen eens in de paar maanden het krijtbord aanpassen en doen dan zeker weer een beroep op Annelon!

Henk en Mariska
Zandt – eten en drinken

Annelon Geluk maakt krijt- en raamtekeningen op zeer professionele wijze. Zij tekent illustraties van je menukaart, product of dienst om deze nog beter onder de aandacht te brengen bij bestaande maar vooral nieuwe klanten. Bij ons heeft dat geresulteerd in hogere verkoop van bepaalde producten. ‘Deze mooie borden hebben mij nieuwsgierig gemaakt’ en ‘ik kreeg al trek door deze borden’ zijn een paar reacties van klanten. Ik heb meerdere malen krijtborden laten maken door Annelon. Je vertelt wat je wilt en zij maakt ze precies zoals je het in gedachten had!! Top, echt een aanrader!

Jurgen Verwoerd
De Vegetarische Snackbar

Erg blij dat we voor Krijtgeluk hebben gekozen. Annelon is creatief en professioneel. En we hebben meteen al meer smoothies verkocht. Ik kan haar zeker aanraden!

Jeroen Zoutendijk
Active Health Den Haag Leidschenveen

Annelon heeft voor ons een prachtig menubord ontworpen en getekend. De communicatie omtrent het ontwerp verliep erg goed en wij konden onze wensen via een serie van vragen goed kenbaar maken. Annelon heeft deze wensen vervolgens mooi verwerkt in het ontwerp. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Martin Scholtes

Annelon heeft een heel mooie muurtekening getekend in mijn zaak! Vlotte en professionele samenwerking, echt een aanrader!

Dries Rabaeys
Cropains (Brugge)

Ontzettende leuke, speelse en duidelijke creaties/ontwerpen! Daarnaast is het fijn om met Annelon samen te werken, erg professioneel en vriendelijk.

Juliette van der Zwart
Betaalbare Kunst

Annelon heeft krijtborden geschreven waar het menu van ons bedrijfsrestaurant op staat. Ze is onwijs creatief en zorgde voor een passend ontwerp van de borden. We zijn er nog steeds onwijs blij mee en zullen Annelon zeker in gedachten houden voor een volgende schrijfopdracht!

Best Fresh Group

Wij zijn super blij met de krijtborden die Annelon bij ons in de zaak heeft beschreven. Ze heeft het keurig gedaan en ze dragen zeker bij aan de verkoop en de de sfeer die wij voor ogen hadden in onze zaak. En niet onbelangrijk, Annelon is heel vriendelijk en de prijs zeer schappelijk. Wil jij ook graag zo’n meesterstuk informeer dan eens bij Annelon van Krijtgeluk!

IJssalon & lunchroom Spikkels

Annelon Geluk maakt krijt- en raamtekeningen op zeer professionele wijze. Annelon denkt goed mee over wat je wensen zijn en is ontzettend creatief
Zowel voor zakelijk als privé krijtborden laten maken en wij zijn zeer tevreden !

My Cakes

Weten wat ik voor jou kan betekenen?