Het letter werkboek

In dit werkboek leer je mooie letters schrijven. Je ontvangt een PDF dat je zelf kunt printen. Zo kun je meteen beginnen. Met een fineliner of zwarte stift kun je al aan de slag. Ontdek het plezier van mooi schrijven!

Stel je voor dat je aan de keukentafel een moment voor jezelf neemt, met een kopje thee en wat lekkers. Je oefent in het werkboek dat speciaal is ontworpen om jou op een gemakkelijke manier mooie letters te leren schrijven.

Hierin leer je hoe je letters in verschillende stijlen (blokletters en schrijfletters) kunt schrijven. Met het schrijven van letters leer je niet alleen de basis van letters, maar ook hoe je deze effectief kunt gebruiken.

Wat je in dit werkboek leert kun je gebruiken voor creatieve projecten, zoals het maken van kaarten of cadeaus. Hierdoor kun je bijvoorbeeld persoonlijke kaarten aan vrienden en familie geven.

Op de werkbladen trek je letters over. Zo ervaar je de vormen van de letters en kun je ze later gemakkelijker zelf schrijven. Het is ook nog eens ontspannend om te doen!

In het werkboek staan stapsgewijze instructies en nuttige tips.

Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet of iemand die zijn schrijfstijl wil verfijnen, dit werkboek is voor jou!

Terwijl je met liefde en toewijding aan jouw handschrift werkt, zul je merken dat er iets bijzonders gebeurt.

Een gevoel van trots zal je vervullen, want elke dag wordt jouw handschrift mooier en expressiever.

Het letter werkboek helpt je niet alleen om mooie letters te schrijven, maar het biedt ook een moment van plezier en ontspanning.

Het is een kans om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te verwennen met creativiteit. Gun jezelf dat creatieve moment voor jezelf.

Bestel nu en ontdek het plezier van mooi schrijven!

Dit werkboek is geschikt voor je als je

 • Mooie letters wilt leren schrijven
 • Meer wilt leren over verschillende soorten letters
 • Het leuk vindt om te schrijven
 • Jezelf wilt trakteren op meer creatieve tijd voor jezelf!

Dit leer je in het werkboek:

 • Welke materialen handig zijn
 • Welke soorten letters er zijn
 • Hoe je mooie blokletters en schrijfletters schrijft
 • Een handige truc om letters in kalligrafie stijl te schrijven

Dit krijg je bij het werkboek:

 • Duidelijke uitleg over letters
 • Bomvol werkbladen om op te oefenen
 • Inspirerende voorbeelden
 • Een creatief moment voor jezelf

Nu voor 39,-

Wat je in het werkboek over letters leert kun je toepassen bij bijvoorbeeld het schrijven op kaarten en enveloppen. Het is plezierig om te doen en je maakt er iemand anders blij mee!

Er zijn zoveel grappige teksten om te schrijven! In het werkboek leer je blokletters en schrijfletters schrijven. Hier kun je dan bijvoorbeeld zelf een leuke tekst mee handletteren.

Heel duidelijke lessen en handboek. Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam.
Deirdre van Megesen
Ik heb de cursus als heel fijn ervaren. Annelon heeft zelf een mooi, duidelijk en praktisch lesboek gemaakt met veel voorbeelden en aanwijzingen. Ik gebruik het nog steeds.
Annelon is een aardige, creatieve en vooral kundige docent. Het was een heel leuke en inspirerende cursus en ik pas nog steeds het geleerde toe als ik bijvoorbeeld mensen in mijn omgeving iets wil wensen.

Trudy Ganga

Ik heb een cursus handlettering gevolgd bij Krijtgeluk. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Het geheel is opgedeeld in logische en overzichtelijke lessen/hoofdstukken. Ook administratief gezien verliep alles soepel en snel.

Manon

Hi, ik ben Annelon!

Laat ik mij even voorstellen: Ik ben Annelon Geluk en ik ben illustrator en docent. Tekenen en schrijven deed ik als kind al graag. Het geeft zoveel plezier en ontspanning. Dat deel ik graag met anderen in mijn cursussen, workshops en werkboeken.

Ik kom graag in het bos en ben dol op chocola. Niets zo fijn dan creatief bezig zijn met een kopje thee en chocola. Ik wens je veel plezier bij het schrijven van de letters van A tot Z in dit werkboek!

Veelgestelde vragen
Wat leer ik in dit werkboek?

In dit werkboek leer je hoe je mooie letters in verschillende stijlen kunt schrijven. Met het schrijven van letters leer je niet alleen de basis van blokletters en schrijfletters, maar ook hoe je deze effectief kunt gebruiken.

Je leert verschillende stijlen en variaties kennen die je kunt gebruiken voor creatieve projecten, zoals het maken van kaarten of cadeaus. Hierdoor kun je bijvoorbeeld persoonlijke kaarten aan vrienden en familie geven.

Op de werkbladen trek je letters over. Zo ervaar je de vormen van de letters en kun je ze later gemakkelijker zelf schrijven. Het is ook nog eens ontspannend om te doen!

Krijg ik het werkboek thuis gestuurd?

Nee, je krijgt het werkboek niet thuis gestuurd. Je ontvangt na betaling een PDF-bestand van het letter werkboek dat je zelf kunt printen. In het werkboek geef ik duidelijke instructies en tips hiervoor.

Ik kan niet mooi schrijven en ik heb een lelijk handschrift. Kan ik dit wel leren?

Je hebt geen ervaring nodig om aan dit werkboek te beginnen. En je hoeft ook niet mooi te kunnen schrijven. Ik weet zeker dat jij dit ook kunt! Je oefent in het werkboek dat speciaal is ontworpen om jou op een gemakkelijke manier mooie letters te leren schrijven. Dit gaat stap voor stap en zo kun jij dit ook!

Ik heb al geoefend met schrijven, is dit werkboek dan wel geschikt voor mij?

Als je al een beetje mooi kunt schrijven, dan is dit werkboek ook geschikt voor jou. Je krijgt ontzettend veel inspirerende werkbladen en trucs aangereikt.

Hoe gebruik ik het werkboek?

Print het werkboek (of alleen de werkbladen) uit. Begin vooraan in het werkboek en werk het zo helemaal door. Het werkboek heeft een bepaalde volgorde die handig is om te volgen. Je begint bij schreefloze letters, daarna leer je er schreven aan schrijven en maak je dus een schreefletter. Vervolgens ga je schrijfletters schrijven. Iedere soort letter begint met de theorie en daarna volgen de werkbladen. Aan het eind van het werkboek staan nog een aantal andere alfabetten ter inspiratie.

Hoeveel tijd kost het volgen van dit werkboek?

Iedereen schrijft op zijn of haar eigen tempo. Je kunt bijvoorbeeld 2x een half uur of 4x een kwartier per week vrijhouden om dit te oefenen. Dan doe je dit een aantal weken en zo ga je snel vooruit! Kijk even wat bij je past en zet het in je agenda.

Welke materialen heb ik nodig?

Voor het schrijven in dit werkboek heb je helemaal niet veel spullen nodig. Veel dingen heb je vast al in huis. In het werkboek laat ik zien welke basismaterialen en extra materialen je kunt gebruiken. Met deze basis zit je goed: grijs potlood, gum, puntenslijper, liniaal, fineliner (dunne zwarte pen), zwarte stift (kan gewoon een viltstift zijn), print papier.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug. Laat dit binnen 14 dagen na je betaling per mail weten met een duidelijke toelichting, dan stort ik je geld terug.

Heb je nog een vraag? Stel hem gerust aan me, ik help je graag!
Ben je klaar om…
 • Lekker creatief aan de slag te gaan?
 • Te genieten van een moment voor jezelf?
 • Teksten te schrijven waar je trots op bent?
 • Te leren van een professionele handletteraar?

Schaf dan het letter werkboek aan!

Voor 39,- is dit werkboek van jou en kun je heerlijk aan de slag

Dit is een digitaal bestand, je ontvangt na betaling een pdf-bestand

Verwen jezelf met meer creatieve tijd voor jezelf