Krijtbord tekening van een menu

Verhoog je omzet met uitnodigende krijtborden door hier een strakke tekst met mooie tekeningen op te laten maken door een professional,
zodat jij een aantrekkelijk krijtbord hebt en meer van je product of dienst verkoopt.

Vind je het ook zo frustrerend als je uren je best doet op een krijtbord en je naderhand ziet dat de tekst schuin afloopt?
Of dat het je maar niet lukt om alle letters even groot te schrijven?
Vind je dat je niet kan tekenen?
Heb je het gevoel maar wat aan te rommelen met je krijtbord?
Hoe fijn zou het zijn als je…

een uitnodigend stoepbord voor je zaak hebt staan dat klanten naar binnen trekt?

meer verkoopt doordat je je product of dienst mooi op je krijtbord aanprijst?
een rechte tekst op je prijslijst hebt staan, zodat het er strak uitziet?
mooie tekeningen van je producten hebt om de aandacht van je klant mee te trekken?
opvalt met je krijtbord en je boodschap bij voorbijgangers blijft hangen?
Een krijtbord tekening van je menu
De laatste jaren zie je steeds meer ouderwetse krijtborden voor winkels en restaurants verschijnen. Helaas staat er in veel gevallen alleen maar een vlugge tekst op. Een gemiste kans. Besteed je veel aandacht aan de inhoud, dan levert je dat ook veel aandacht op.

De klant komt binnen
Een klant loopt langs je winkel. Haar oog valt op het krijtbord waarop ‘huisgemaakte appeltaart met slagroom’ staat geschreven. Terwijl ze doorloopt probeert ze zich hier in haar hoofd een beeld van te vormen. De volgende dag loopt dezelfde klant langs je winkel. Op hetzelfde krijtbord ziet ze een mooie tekening van robuuste appeltaart met slagroom. Het water loopt haar in de mond en zij loopt naar binnen.

Voordelen van een tekening op een krijtbord

Om een lang verhaal kort te maken: een mooi en origineel krijtbord kan een klant net over de streep trekken, want het:

  • trekt de aandacht van de klant
  • geeft een aantrekkelijke en uitnodigende eerste indruk
  • geeft een authentieke en persoonlijke uitstraling
  • weerspiegelt de (huis)stijl van je bedrijf
  • helpt je een product of dienst uit te lichten
  • verhoogt je omzet

Krijtbord tekening maken

Naast de ouderwetse krijtborden, zijn er tegenwoordig ook veel kunststof borden. Hierop kun je tekenen met krijtstift. Ben je zelf niet zo’n goede tekenaar of wil je hier advies bij hebben? Dan help ik je daar graag bij. Naast tekeningen op krijtborden, teken ik ook op krijtmuren, deuren en ramen. Een product, een menu, een kader waarbinnen je zelf wisselende teksten kunt plaatsen, kleur, zwart-wit… alles is mogelijk. Neem dus snel contact met mij op door mij te mailen of het aanvraagformulier in te vullen. Ik help je graag verder!

Voorkom uitgeveegde teksten
Misschien herken je het wel. Je hebt een mooie tekst op je krijtbord staan, maar iemand gaat er met zijn vinger overheen en je tekst is meteen uitgeveegd. Zonde!
Of wat dacht je van de tekst op stoepborden dat na een regenbui helemaal is uitgelopen? Dat is een sneu gezicht. Dit voorkom je gelukkig door het juiste materiaal te gebruiken.

De meeste krijtborden in de horeca zijn van kunststof. Hier teken je met stiften op. Mijn tekeningen zijn altijd met stift, tenzij je een krijtbord hebt dat hoog hangt en een ondergrond van schoolbordverf heeft. Dan teken ik wel met krijt. Ik vind het zonde als mijn tekening wordt uitgeveegd en kies daarom voor stift.

Heb je speciale horecaborden van kunststof? Dan kan de stift goed verwijderd worden.
Heb je een bord of muur beschilderd met schoolbordverf? Hier trekt de stift in en dit kun je nooit volledig verwijderen. Mocht je na verloop van tijd een andere tekening willen, dan kun je het beste dit bord overschilderen. Ook al werk ik met stift, je bord krijgt wel de uitstraling die je met krijt zou hebben.

Als je een tekening op je krijtbord wilt, dan doorlopen we deze stappen:

1. Neem contact met mij op per e-mail of vul het formulier in.
2. Je ontvangt een vrijblijvende offerte.
3. Na jouw akkoord maak ik een ontwerp op maat en prikken we een datum.
4. Na eventuele aanpassingen kom ik de krijtbord tekening bij je in de zaak maken.

Heb je interesse in een tekening op je krijtbord? Neem contact met mij op en ik help je graag verder!

Hoeveel kost een tekening op een krijtbord?

De prijs van een tekening op een krijtbord of krijtmuur is van diverse factoren afhankelijk. Wat zijn de afmetingen? Welk materiaal kies je, stift of krijt? Om je een indicatie te geven kun je rekening houden met een gemiddelde prijs van €185 euro per vierkante meter. Dit is tevens de startprijs voor een opdracht, ook als het bord kleiner is dan 1 m². Even voor je beeldvorming: een gemiddeld formaat stoepbord heeft een oppervlakte van 1 m².

De prijs is exclusief reiskosten (€0,35 per km). Is je locatie verder dan 30 minuten rijden van mijn adres in Den Haag? Dan worden hiervoor meerkosten berekend.

Vul het formulier in en je ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte per mail voor de tekening.

In de workshop handletteren leer je heel veel over handletteren.
Er komen een aantal onderdelen terug die je ook in mijn cursus leert.
Dit is wat deelnemers van de cursus handletteren vinden:

Erg blij dat we voor Krijtgeluk hebben gekozen. Annelon is creatief en professioneel. En we hebben meteen al meer smoothies verkocht. Ik kan haar zeker aanraden!
Jeroen Zoutendijk
Active Health Den Haag Leidschenveen
Annelon heeft voor ons een prachtig menubord ontworpen en getekend. De communicatie omtrent het ontwerp verliep erg goed en wij konden onze wensen via een serie van vragen goed kenbaar maken. Annelon heeft deze wensen vervolgens mooi verwerkt in het ontwerp. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Martin Scholtes
Annelon heeft een heel mooie muurtekening getekend in mijn zaak! Vlotte en professionele samenwerking, echt een aanrader!
Dries Rabaeys
Cropains (Brugge)
Even voorstellen
Je wilt vast weten wie die tekening bij jou in de zaak komt maken. Laat ik mij even voorstellen: Ik ben Annelon Geluk en ik teken sinds 2017 op krijtborden van ondernemers, onder andere in cafés en restaurants. Ik help horeca ondernemers om hun krijtbord aantrekkelijker te maken om zo de omzet te verhogen. Hierbij geef ik je gratis marketingadvies om samen met jou de producten uit te kiezen die je op het bord uit kunt lichten.

Krijtborden zijn namelijk een authentieke vorm van marketing dat voor de klant als een persoonlijkere benadering voelt dan gedrukte reclameborden. Het sluit daarnaast heel goed aan bij ambachtelijke producten: je maakt je producten zelf en je reclame uiting sluit daar naadloos bij aan.

Veelgestelde vragen
Ik heb een krijtbord of krijtmuur en wil hier een tekening op hebben. Wat kost dat?
Om een offerte voor je te maken heb ik wat meer informatie nodig, waaronder de afmetingen. Kijk op deze pagina om een offerte aan te vragen. Dan kan ik gericht antwoord geven op de vraag hoeveel het kost.
Ik heb op korte termijn een tekenaar nodig. Heb jij tijd?
Mijn tekenopdrachten zijn ver vooruit gepland en ik heb meestal niet dezelfde of de volgende week tijd. Meestal duurt het 1 tot 2 maanden voor ik de tekening bij jou op locatie kan maken. Maar ook hiervoor kun je het best even mailen of het formulier invullen.