Krijtbord schrijven: de 10 meest gemaakte fouten

Gratis e-book

Als je een tekst op je krijtbord wilt schrijven, dan wil je natuurlijk dat het er netjes uitziet. Helaas is dit niet altijd het geval en staan er stoepborden voor winkels en restaurants die een slechte eerste indruk achterlaten bij de voorbijgangers. Ontdek welke fouten je vooral niet moet maken als je op je krijtbord gaat schrijven!

 

  • Een professionele uitstraling
    Ontdek welke fouten je niet op je krijtbord moet maken, zodat je een goede eerste indruk maakt.
  • Snel een tekst op je krijtbord
    Ontdek dé snelle truc om recht te schrijven op krijtborden en bespaar hiermee tijd.
  • Een aantrekkelijk krijtbord
    Ontdek hoe je een tekst netjes op je krijtbord verdeelt, zodat je een aantrekkelijk ontwerp maakt.

Over Annelon Geluk

Ik heb 5 jaar als professionele krijtbordtekenaar op krijtborden in cafés en restaurants geschreven. Ik schreef het menu en maakte er aantrekkelijke tekeningen bij.

Heel vaak hoorde ik ondernemers zeggen: “Ik kan niet tekenen’’ en “Ik heb een lelijk handschrift’’. Ik zei dan: “Jij kunt dit ook!”

Als tekendocent voelde ik de drang om dit aan ondernemers te leren, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen dit kan. Je moet alleen weten hoe. Want waar leer je dit als ondernemer?

Dit motiveerde mij om de eerste online cursus in Nederland te maken waar ondernemers leren hoe ze op hun krijtbord schrijven.

Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven. Er zijn allemaal trucs. En die leer ik je graag aan.

Toen ik begon met het schrijven op krijtborden had ik graag een cursus willen volgen waarin ik alle kneepjes van het vak leerde. Helaas was dit er niet. Ik heb veel tijd besteed aan artikelen lezen, video’s kijken en zoeken naar de juiste materialen. Ook heb ik veel fouten gemaakt toen ik net begon met het schrijven op krijtborden.

Leer van mijn fouten. Je hebt het al druk genoeg, dus bespaar wat van je kostbare tijd en lees dit e-book. Zo voorkom je deze fouten!