Gratis workshop hand­letteren

Heb je zin in een ontspannen moment voor jezelf?
Wil je plezier beleven door te tekenen?
Wil je graag beginnen met handletteren?
Of ben je er ooit mee begonnen, maar blijven je pennen en boeken in de kast liggen?

Volg dan de gratis workshop handletteren. Dit geeft je de motivatie om te beginnen met handletteren. Of je krijgt de zin om het weer op te pakken. Zo pak jij die vrolijke pennen op om zelf wat moois te maken!

In deze workshop handletteren leer je…

welke 3 beginnersfouten je niet moet maken

wat je nodig hebt om te handletteren
wat de beste pennen zijn om mee te beginnen
waar je rekening mee moet houden als je begint met handletteren

wat je zelf kunt maken door te handletteren

Deze workshop geeft je het vertrouwen dat je het kunt!

Volg mijn workshop handletteren

Leer alle basics om te beginnen met handletteren!
‘’Ik heb een cursus handlettering gevolgd bij Krijtgeluk. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Het geheel is opgedeeld in logische en overzichtelijke lessen/hoofdstukken. Ook administratief gezien verliep alles soepel en snel.’’

Manon

Hi, ik ben Annelon!

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het tekenen en schrijven. Van mijn creatieve hobby’s heb ik mijn werk gemaakt. Als tekendocent heb ik jarenlang tekenles aan kinderen gegeven.

In die lessen hadden zij een moment om even met de handen in plaats van met het hoofd bezig te zijn. Ik merkte dat vrouwen hier ook behoefte aan hadden. We hebben al zoveel aan ons hoofd en zijn te weinig met onze handen bezig, terwijl ons dat zoveel rust biedt.

Handletteren kwam op mijn pad en heeft mij ontspanning en plezier gebracht. Ik ontwikkelde een methode waardoor vrouwen dit gemakkelijk leren.
Ik vind dat iedere vrouw tijd voor zichzelf mag nemen, ook al hebben ze nog zo’n druk leven, om daardoor meer geluk te ervaren.

Ik help vrouwen om te tekenen en leer ze dat het eenvoudiger is dan ze denken. In mijn cursussen leer ik je daarom alles aan in simpele stappen. Het hoeft niet mooi te zijn, het gaat erom dat je er plezier in hebt. Iedereen kan tekenen. Jij ook!