Cursus schrijven op krijtborden

Verhoog je omzet met uitnodigende krijtborden door zelf te leren hoe je makkelijk op krijtborden schrijft, zodat jij een aantrekkelijk krijtbord hebt en meer van je product of dienst verkoopt.

Bekijk de video voor je verder leest!

Herken jij dit ook?

Vind je het ook zo frustrerend als je je best doet op een krijtbord en je naderhand ziet dat de tekst schuin afloopt?

Of dat het je maar niet lukt om alle letters even groot te schrijven?

Vind je dat je niet kan tekenen?

Heb je het gevoel maar wat aan te rommelen met je krijtbord?

Daar kun je echt verandering in brengen.
Je hebt het al druk genoeg met je onderneming. Je wilt snel een goede tekst op je krijtbord hebben staan. Je moet alleen even weten hoe.

Hoe fijn zou het zijn als je…

• een uitnodigend stoepbord voor je zaak hebt staan dat klanten naar binnen trekt?
meer verkoopt doordat je je product of dienst mooi op je krijtbord aanprijst?
• weet hoe je recht kunt schrijven op je krijtbord, zodat het er strak uitziet?
simpele tekeningen kan maken op je krijtbord?
opvalt met je krijtbord en je boodschap bij voorbijgangers blijft hangen?

Je hoeft niet te kunnen tekenen. Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven. Je hoeft zelfs nog nooit een krijtstift in je hand te hebben gehad. Ik weet zeker dat jij na het volgen van deze cursus een mooie tekening kan maken op je krijtbord. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je dat doet, zodat jij snel een knallende boodschap op je krijtbord hebt staan.

De online cursus schrijven op krijtborden:

 • ontdek alle trucs over het schrijven en tekenen op krijtborden
 • leer tekeningen maken waarbij het water in de mond loopt van je klant
 • leer recht schrijven op je krijtbord en overzichtelijke verdelingen maken
 • inclusief e-book van ruim 60 pagina’s met voorbeelden, tekeningen, templates en werkbladen
 • inclusief bonusvideo’s waarmee je binnen 30 minuten een zijde van je stoepbord leert beschrijven
 • inclusief bonusvideo’s waarmee je binnen 30 minuten een prijslijst leert maken
Dit krijg je bij de cursus:

  4 modules: materialen, technieken, tekeningen en composities
  ruim 3 uur aan videolessen
  2 bonusvideo’s waarin je binnen 30 minuten een prijslijst en een stoepbord gaat beschrijven
  e-book van ruim 60 pagina’s met alle informatie uit de videolessen, voorbeelden van alfabetten, tekeningen en composities.
  onbeperkt vragen stellen: Onderaan de modules heb je de gelegenheid om je vragen te stellen. De vragen en mijn antwoorden zijn zichtbaar voor iedereen, zodat alle cursisten hier wat aan hebben.
  direct toegang tot alle modules. Je kunt dus lekker bingewatchen. 😉

  Voor de cursus betaal je €77,- inclusief BTW. 

  Deze cursus is geschikt voor…

  • horecaondernemers en horecamedewerkers
  • winkeliers
  • andere ondernemers met een krijtbord
  • creatieve ondernemers

  Deze cursus is bij uitstek geschikt voor ondernemers met een krijtbord, zoals een stoepbord. Horecaondernemers en winkeliers zijn hier zeker bij gebaat!

  Als je een creatieve ondernemer bent en alles wilt leren over het handletteren op krijtborden, dan is deze cursus ook geschikt voor jou. Bijvoorbeeld omdat je op de krijtborden in restaurants en winkels wilt schrijven, maar hier nog niet alles over weet.

  In de cursus leer je allerlei tips over de technieken, maar ook hoe je meer omzet behaalt met een krijtbord. 

  Heel duidelijke lessen en handboek. Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam.
  Deirdre van Megesen

  Ik heb de cursus als heel fijn ervaren. Annelon heeft zelf een mooi, duidelijk en praktisch lesboek gemaakt met veel voorbeelden en aanwijzingen. Ik gebruik het nog steeds. Annelon is een aardige, creatieve en vooral kundige docent. 

  Trudy Ganga

  Ik heb een cursus handlettering gevolgd bij Krijtgeluk. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Het geheel is opgedeeld in logische en overzichtelijke lessen/hoofdstukken. Ook administratief gezien verliep alles soepel en snel.

  Manon

  Hi, ik ben Annelon!

  Je wilt vast weten wie de cursus geeft. Laat ik mij even voorstellen: Ik ben Annelon Geluk en ik teken sinds 2017 op krijtborden van ondernemers, onder andere in cafés en restaurants. Ik vind het een uitdaging om de essentie van hun aanbod mooi op hun krijtborden te schrijven, om zo te helpen hun omzet te verhogen. Krijtborden zijn een persoonlijke en authentieke vorm van marketing dat mij enorm aanspreekt.

  Naast het tekenen op krijtborden geef ik al jaren tekenles. Dit komt allemaal samen in het geven van cursussen waarbij ik ondernemers leer hoe ze zelf op hun krijtborden kunnen schrijven en tekenen. Heel vaak hoor ik hen zeggen: ‘’ik kan niet tekenen’’ en ‘’ik heb een doktershandschrift’’. Ik zeg dan: jij kunt dit ook!

  Toen ik begon met het tekenen op krijtborden had ik graag een cursus willen volgen waarin ik alle kneepjes van het vak kon leren. Helaas was dit er niet. Ik heb ontzettend veel uren besteed aan blogs en boeken lezen en video’s kijken. Laat ik de uren die ik heb gestoken in het zoeken naar de juiste materialen niet vergeten. Al die tijd bespaar ik jou. Ik heb alles uitgezocht en deel de beste tips en tricks in de krijtborden cursus.

  Veelgestelde vragen
  Wat leer ik in de cursus schrijven op krijtborden?

  In deze cursus leer je hoe je je krijtbord gebruikt als reclame-uiting voor je bedrijf. Je leert alles over technieken en materialen, maar ook welke teken- en schrijftrucs ervoor zorgen dat je meer producten verkoopt.

  De cursus is opgebouwd uit 4 modules:

  Module 1: Materialen
  Je leert alles over krijtstiften, verfstiften en krijtborden. Ook weet je na deze module welke handige tools je kunt gebruiken.

  Module 2: Technieken
  Je leert blokletters maken en ook dé truc om recht te schrijven! Verder ontdek je een toffe techniek waarmee je mooie schrijfletters maakt.

  Module 3: Tekeningen
  Je leert versieringen en tekeningen maken van eten en drinken. Je leert hoe je je krijtbord laat aansluiten bij het seizoen.

  Module 4: Composities
  Je leert hoe je een snelle schets maakt op papier. Je leert hoe je hulplijnen aanbrengt op je krijtbord, wat het makkelijker maakt om je prijslijst te maken.

  Daarnaast ontvang je 2 bonussen:

  Bonus 1: Prijslijst in 30 minuten
  In deze video neem ik je stap voor stap mee bij het maken van een prijslijst. Je kunt je krijtbord erbij pakken en met mij mee tekenen. Alles wat je hebt geleerd in de modules komt terug in dit project.

  Bonus 2: Stoepbord in 30 minuten
  In deze video neem ik je stap voor stap mee bij het maken van een tekening op je stoepbord. Je kunt je stoepbord erbij pakken en met mij mee tekenen. Je gaat een product uitlichten op dit krijtbord.

  Ik heb (bijna) geen ervaring met het schrijven op krijtborden. Is dat erg?

  Deze cursus is gemaakt voor mensen die willen beginnen met het schrijven op kijtborden of daar meer over willen leren. Het is niet erg als je geen ervaring hebt met het schrijven of tekenen op krijtborden.

  Ik kan niet tekenen en ik heb een lelijk handschrift. Kan ik dit wel leren?

  Je hebt geen ervaring nodig om aan deze cursus te beginnen. En je hoeft ook niet te kunnen tekenen of mooi te kunnen schrijven. Ik weet zeker dat jij dit ook kan!

  Ik schrijf al op krijtborden, is deze cursus dan wel geschikt voor mij?

  Als je al op je krijtborden schrijft, dan is deze cursus ook geschikt voor jou. Je ontvangt allemaal tips die jou helpen om meer te verkopen met je krijtbord. Ook krijg je tips en trucs om recht te schrijven, een goede verdeling te maken en aantrekkelijke tekeningen te maken.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Na aanschaf krijg je meteen toegang tot de cursus. De cursus is opgedeeld in 4 modules. Je bekijkt de video’s en kunt alles teruglezen in het digitale werkboek. Je volgt de cursus op je eigen tempo. 

  Wanneer begint de online cursus?

  Je kunt na aanschaf direct beginnen met de cursus. Je hebt direct toegang tot alle lessen.

  Hoe lang blijven de video’s beschikbaar?

  Je kunt alle video’s in je eigen tempo, en zo vaak als je wilt, bekijken. Je hebt onbeperkt toegang.

  Hoeveel tijd kost deze cursus?

  De video’s duren bij elkaar ruim 3 uur. De cursus heeft geen opdrachten. Wel kun je het e-book op je gemak doorlezen. Je kunt alle tips direct toepassen bij het schrijven op je krijtborden.

  Welke materialen heb ik nodig om op krijtborden te schrijven?

  In de eerste module leer je alles over de materialen die je nodig hebt om op krijtborden te schrijven. Wat je sowieso nodig hebt voor deze cursus is een krijtbord van kunststof (dus niet beschilderd met schoolbordverf) en krijtstiften. Je leert in deze cursus niet met krijt, maar met krijtstiften schrijven.

  Zit er muziek bij de video’s?

  Nee, bij de video’s heb ik geen achtergrondmuziek geplaatst. Je hoort mij op een rustige manier praten en af en toe ben ik ook even stil. 😉

  Wat als ik niet tevreden ben?

  Als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug. Laat dit binnen 14 dagen na je betaling per mail weten met een duidelijke toelichting, dan stort ik je geld terug.

  Is de cursus zakelijk aftrekbaar?

  Ja, je kunt deze online cursus als bedrijfskosten aftrekken. De genoemde prijs is inclusief 21% btw. Dit staat ook op de factuur die je ontvangt. 

  Heb je nog een vraag? Stel hem gerust aan mij, ik help je graag!

  Ben je klaar om…

  Op te vallen met je krijtborden?
  Meer omzet te maken met je krijtborden?
  Krijtborden te maken waar je trots op bent?
  Te leren van een professionele handletteraar?

  Doe dan mee met de cursus schrijven op krijtborden van Krijtgeluk!

  Voor de cursus betaal je €77,-

  De investering voor deze cursus is heel laagdrempelig. Je betaalt 1x dit lage bedrag en dan weet je voortaan hoe je zelf je borden kunt beschrijven. (Of je laat die ene werknemer met dat mooie handschrift deze cursus volgen ;)). Zo heb jij een aantrekkelijk stoepbord voor je zaak staan en hoef je niemand meer in te huren. Tel uit je winst!

  Verhoog je omzet met uitnodigende krijtborden

  Jij kunt dit ook!