Cursus schrijven op krijtborden

Trek de aandacht van klanten in de drukke winkelstraat met een mooie tekst op je krijtbord.

Bekijk de video voor je verder leest!

Een mooi en origineel krijtbord:

Trekt de aandacht van de klant.

Geeft een aantrekkelijke en uitnodigende eerste indruk.

Geeft een authentieke en persoonlijke uitstraling.

Weerspiegelt de (huis)stijl van je bedrijf.

Helpt je een product of dienst uit te lichten.

Zorgt ervoor dat de piektijden niet alleen maar tijdens de lunch of diner zijn.

Verhoogt je omzet.

Laat ik mij even voorstellen: Ik ben Annelon Geluk en ik heb 5 jaar op krijtborden van ondernemers getekend, onder andere in cafés en restaurants.

Ik vond het een uitdaging om de essentie van hun aanbod mooi op krijtborden te schrijven en hen aan meer klanten te helpen. Krijtborden zijn een persoonlijke en authentieke vorm van marketing dat mij enorm aanspreekt.

Heel vaak hoorde ik ondernemers zeggen: ‘’ik kan niet tekenen’’ en ‘’ik heb een lelijk handschrift’’. Ik zei dan: jij kunt dit ook!

Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven. Er zijn allemaal trucs. En die leer ik je graag aan.

Ik ben tekendocent en kalligraaf en leer met veel plezier hoe ondernemers op hun krijtborden kunnen tekenen en schrijven.

Toen ik begon met het tekenen op krijtborden had ik graag een cursus willen volgen waarin ik alle kneepjes van het vak kon leren. Helaas was dit er niet.

Ik heb ontzettend veel tijd besteed aan artikelen lezen, video’s kijken, zoeken naar de juiste materialen.

Ook heb ik veel fouten gemaakt toen ik net begon met het schrijven op krijtborden. Je kunt van mijn fouten leren.

Met veel plezier heb ik de eerste Nederlandse online cursus gemaakt waarin je leert op krijtborden schrijven. Ingestoken op het snel en simpel beschrijven van je stoepbord, want je hebt het al druk genoeg.

Heel duidelijke lessen en handboek. Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam.
Deirdre van Megesen

Ik heb de cursus als heel fijn ervaren. Annelon heeft zelf een mooi, duidelijk en praktisch lesboek gemaakt met veel voorbeelden en aanwijzingen. Ik gebruik het nog steeds. Annelon is een aardige, creatieve en vooral kundige docent. 

Trudy Ganga

Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze stuurt nog steeds leuke templates toe en beantwoordt altijd je vragen. Top!

Dee

Een online cursus waarin je mooi op krijtborden leert schrijven, zodat je klanten hiermee over de streep trekt.

In de online cursus schrijven op krijtborden:

 • Ontdek je alle trucs over het mooi schrijven en tekenen op krijtborden.
 • Leer je simpele tekeningen maken waarbij het water in de mond loopt van je klant.
 • Leer je recht schrijven op je krijtbord en strakke lay-outs maken.
 • Ontdek je hoe je ervoor zorgt dat je boodschap bij voorbijgangers blijft hangen.
 • Krijg je een e-book van ruim 60 pagina’s met voorbeelden, tekeningen, templates en werkbladen.
 • Ga je binnen 30 minuten een zijde van je stoepbord beschrijven.
 • Leer je hoe je binnen 30 minuten een prijslijst op je krijtbord schrijft.

Het is een hele leuke interactieve cursus waarbij Annelon je stap-voor-stap leert handletteren. Een aanrader!!!

Rachel Hoek

Annelon maakt het overzichtelijk en gestructureerd zodat je vanaf de basis kennis krijgt! Leuk om te doen! wat mij betreft zeker het geld waard!

Ramona Nederkoorn

Erg blij dat we voor Krijtgeluk hebben gekozen. Annelon is creatief en professioneel. En meteen al meer smoothies verkocht. Ik kan haar zeker aanraden!

Jeroen Zoutendijk

Cursus schrijven op krijtborden

  4 Modules met videolessen: materialen, technieken, tekeningen en composities.

  2 Bonusvideo’s waarin je binnen 30 minuten een prijslijst en een stoepbord gaat beschrijven.

  E-book van ruim 60 pagina’s met alle informatie uit de videolessen, voorbeelden van alfabetten, tekeningen en composities.

  Onbeperkt vragen stellen: Onderaan de modules heb je de gelegenheid om je vragen te stellen. De vragen en mijn antwoorden zijn zichtbaar voor iedereen, zodat alle cursisten hier wat aan hebben.

  Direct toegang tot alle modules. Je kunt dus lekker bingewatchen. 😉

  Nu voor €147,- €97,-

  Klik op de knop hieronder om mee te doen.

  Veelgestelde vragen
  Wat leer ik in de cursus schrijven op krijtborden?

  In deze cursus leer je hoe je je krijtbord gebruikt als reclame-uiting voor je bedrijf. Je leert alles over technieken en materialen, maar ook welke teken- en schrijftrucs ervoor zorgen dat je meer producten verkoopt.

  De cursus is opgebouwd uit 4 modules:

  Module 1: Materialen
  Je leert alles over krijtstiften, verfstiften en krijtborden. Ook weet je na deze module welke handige tools je kunt gebruiken.

  Module 2: Technieken
  Je leert blokletters maken en ook dé truc om recht te schrijven! Verder ontdek je een toffe techniek waarmee je mooie schrijfletters maakt.

  Module 3: Tekeningen
  Je leert versieringen en tekeningen maken van eten en drinken. Je leert hoe je je krijtbord laat aansluiten bij het seizoen.

  Module 4: Composities
  Je leert hoe je een snelle schets maakt op papier. Je leert hoe je hulplijnen aanbrengt op je krijtbord, wat het makkelijker maakt om je prijslijst te maken.

  Daarnaast ontvang je 2 bonussen:

  Bonus 1: Prijslijst in 30 minuten
  In deze video neem ik je stap voor stap mee bij het maken van een prijslijst. Je kunt je krijtbord erbij pakken en met mij mee tekenen. Alles wat je hebt geleerd in de modules komt terug in dit project.

  Bonus 2: Stoepbord in 30 minuten
  In deze video neem ik je stap voor stap mee bij het maken van een tekening op je stoepbord. Je kunt je stoepbord erbij pakken en met mij mee tekenen. Je gaat een product uitlichten op dit krijtbord.

  Welke materialen heb ik nodig om op krijtborden te schrijven?

  In de eerste module leer je alles over de materialen die je nodig hebt om op krijtborden te schrijven. Wat je sowieso nodig hebt voor deze cursus is een krijtbord van kunststof (dus niet beschilderd met schoolbordverf) en krijtstiften. Je leert in deze cursus niet met krijt, maar met krijtstiften schrijven.

  Voor wie is de cursus schrijven op krijtborden geschikt?

  • horecaondernemers en horecamedewerkers
  • winkeliers
  • andere ondernemers met een krijtbord
  • creatieve ondernemers

  Deze cursus is bij uitstek geschikt voor ondernemers met een krijtbord, zoals een stoepbord. Horecaondernemers en winkeliers zijn hier zeker bij gebaat!

  Als je een creatieve ondernemer bent en alles wilt leren over het handletteren op krijtborden, dan is deze cursus ook geschikt voor jou. Bijvoorbeeld omdat je op de krijtborden in restaurants en winkels wilt schrijven, maar hier nog niet alles over weet.

  In de cursus leer je allerlei tips over de technieken, maar ook hoe je meer omzet behaalt met een krijtbord.

  Ik kan niet tekenen en ik heb een lelijk handschrift. Kan ik dit wel leren?

  Je hoeft niet te kunnen tekenen. Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven. Je hoeft zelfs nog nooit een krijtstift in je hand te hebben gehad. Ik weet zeker dat jij na het volgen van deze cursus een mooie tekening kan maken op je krijtbord. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je dat doet, zodat jij snel een knallende boodschap op je krijtbord hebt staan.

  Ik schrijf al op krijtborden, is deze cursus dan wel geschikt voor mij?

  Als je al op je krijtborden schrijft, dan is deze cursus ook geschikt voor jou. Je ontvangt allemaal tips die jou helpen om meer te verkopen met je krijtbord. Ook krijg je tips en trucs om recht te schrijven, een goede verdeling te maken en aantrekkelijke tekeningen te maken.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Na aanschaf krijg je meteen toegang tot de cursus. De cursus is opgedeeld in 4 modules. Je bekijkt de video’s en kunt alles teruglezen in het digitale werkboek. Je volgt de cursus op je eigen tempo.

  Hoe lang blijven de video’s beschikbaar?

  Je kunt alle video’s in je eigen tempo, en zo vaak als je wilt, bekijken. Je hebt onbeperkt toegang.

  Hoeveel tijd kost deze cursus?

  De video’s duren bij elkaar ruim 3 uur. De cursus heeft geen opdrachten. Wel kun je het e-book op je gemak doorlezen. Je kunt alle tips direct toepassen bij het schrijven op je krijtborden.

  Wat als ik niet tevreden ben?

  Als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug. Laat dit binnen 14 dagen na je betaling per mail weten met een duidelijke toelichting, dan stort ik je geld terug.

  Is de cursus zakelijk aftrekbaar?

  Je kunt deze online cursus als bedrijfskosten aftrekken. Op de factuur die je ontvangt staat ook de btw vermeldt. In de cursus leer je hoe je je krijtbord als reclametool inzet, zodat je meer mensen aantrekt in de drukke winkelstraat.

  Heb je nog een vraag? Stel hem gerust aan mij, ik help je graag!

  Trek de aandacht van klanten in de drukke winkelstraat met een mooie tekst op je krijtbord.

  Nu voor €147,- €97,-

  De investering voor deze cursus is eenmalig. Na deze cursus weet je voortaan hoe je zelf je borden kunt beschrijven. (Of je laat die ene werknemer met dat mooie handschrift deze cursus volgen ;)). Zo heb jij een aantrekkelijk stoepbord voor je zaak staan en hoef je nooit meer een professionele tekenaar in te huren. Tel uit je winst!