Cursus brushletteren

Leer mooi schrijven met een brushpen

Kun je niet mooi schrijven?
Vind je dat je een lelijk handschrift hebt?
Dan is brushletteren misschien wat voor jou!

Leer mooie letters schrijven met een brushpen

Brushletteren is een moderne vorm van kalligrafie. Misschien ken je dat schoonschrift van vroeger nog wel. Aan het schrijven met een brushpen zitten veel minder regels verbonden. Het is een heel fijne manier van schrijven dat je veel bij het handletteren ziet. En het ziet er supermooi uit!

Dit kun jij ook leren. Je hoeft hier helemaal niet mooi voor te kunnen schrijven. Brushletteren is er voor iedereen die van letters houdt en mooie sierlijke letters wilt schrijven. Je ziet die mooie letters vaak terugkomen in handlettering quotes.

Ik vind handletteren en brushletteren superleuk om te doen. Het is een heel vrije manier van letters tekenen waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Ik schrijf sierlijke namen op enveloppen, waar ik ontvangers blij mee maak. Als ik een leuke tekst zie, dan schrijf ik die mooi op zodat ik steeds aan deze spreuk herinnerd word.

In de cursus brushletteren leer je mooie letters schrijven met een brushpen

  • Je leert hoe je een brushpen vasthoudt
  • Je ontdekt welke brushpennen goed zijn om mee te beginnen
  • Je leert uit welke basisvormen letters zijn opgebouwd
  • Je oefent de basisvormen
  • Je gaat kleine letters en hoofdletters brushletteren
  • Je ontdekt hoe je letters verbindt tot woorden
  • Je leert hoe je een zin op een mooie manier kunt brushletteren

Mooie letters leren schrijven

Met deze cursus leer jij mooie letters schrijven. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt maken! Brushletteren is leuk om te doen, je hebt er een ontspannende en creatieve hobby bij. Hiermee kun je prachtige namen op bijvoorbeeld enveloppen schrijven. Of je schrijft een quote op die jou aanspreekt en stopt die vervolgens in een fotolijstje. Je kunt er zoveel mooie dingen mee maken!

De cursus bestaat uit video’s waarin ik alle stap-voor-stap uitleg en voordoe. Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. Ook krijg je er een werkboek (pdf) bij dat je uit kunt printen. Zo kun je alle letters oefenen.

 

Schrijf je in voor de wachtlijst en ontvang een mail (met mooie aanbieding!) als de cursus brushletteren af is

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Je kunt je ieder moment uitschrijven.