Creatieve workshop bundel

Met deze 10 handlettering projecten ga jij prachtige dingen maken om je interieur mee te decoreren of om je geliefden mee te verrassen!

Bekijk eerst de video voordat je verder leest

Heb je zin in een moment voor jezelf? Wil je je creativiteit uiten? Dat kun je doen door het tekenen van letters (handletteren). Misschien doe je dit wel eens en misschien wil je het graag leren.

Het toffe is dat je nu zelf creatief aan de slag kunt én anderen blij kunt maken met je creaties! Jij blij, zij blij! En geloof me: je maakt mooie dingen die je écht wel cadeau kunt geven of in huis kunt zetten. Het belangrijkste is dat je er plezier in hebt!

Deze 10 projecten zijn gemakkelijk te volgen voor beginners in het handletteren. We gebruiken templates, zodat je op een simpele manier mooie creaties maakt voor in je interieur of om aan vrienden en familie cadeau te geven.

Soms teken of handletter je zelf iets en daar krijg je allerlei tips voor. Je hoeft zeker niet mooi te kunnen schrijven of tekenen om deze projecten te volgen. Het is superleuk om te doen!

Hoe heerlijk is het om met een kopje thee en wat lekkers creatief aan de slag te gaan. Gun jezelf dat moment en doe mee!

Deze 10 projecten leer je maken in de creatieve workshop bundel:

Tekst op krijtbord handletteren

Quote handletteren op papier

Handletteren op een koffieblik

Cadeaubon handletteren

Namen brushletteren op een schrift

Handletteren op een fotolijstje

Handletteren en tekenen op papier

Handletteren op een glazen pot drop

Oorkonde voor pensioen handletteren

Happy stones handletteren

Naast deze 10 handlettering projecten krijg je ook nog een bonusvideo. Hierin leer je kerstdecoraties tekenen op een houten schijf. Leuk om cadeau te doen of om in de kerstboom te hangen!

Bij deze bundel van 10 creatieve workshops krijg je een e-book. Hierin leer je welke materialen je kunt gebruiken. Ook zitten daar de templates in voor de projecten, deze kun je eenvoudig printen. Ideaal!

Wat je allemaal krijgt in de Creatieve Workshop Bundel:

  • 10 Video’s van 20-40 minuten waarbij je stap-voor-stap mee kunt doen.
  • 1 E-book (30 pagina’s) met templates & materialenlijst voor alle workshops.
  • 1 Bonus video kerstdecoraties maken.
  • Support: Je kunt je vragen onderaan de lessen stellen als je ergens niet uitkomt. 

Nu voor €75,-

Heel duidelijke lessen en handboek. Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam.
Deirdre van Megesen

Ik heb de cursus als heel fijn ervaren. Annelon is een aardige, creatieve en vooral kundige docent. Het was een heel leuke en inspirerende cursus en ik pas nog steeds het geleerde toe als ik bijvoorbeeld mensen in mijn omgeving iets wil wensen.

Trudy Ganga

Ik wil je graag bedanken voor de leuke cursus! Had van te voren niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden! 

Saskia

Hi, ik ben Annelon!

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het tekenen en schrijven. Van mijn creatieve hobby’s heb ik mijn werk gemaakt. Als tekendocent heb ik jarenlang les op scholen gegeven.

Handletteren kwam op mijn pad en heeft mij ontspanning en plezier gebracht. Ik vond het superleuk om teksten mooi weer te geven.

Ik versierde er van alles mee in huis: mokken, fotolijstjes, ramen en deuren. Ook maakte ik persoonlijke cadeaus en kaarten. Het gaf een fijn gevoel om mensen hier blij mee te maken.

Dit deel ik graag met anderen. Het is heerlijk om zelf mooie dingen te maken. Maar bovenal: het gaat erom dat je er plezier in hebt.

Het lijkt me onwijs gaaf om je te verwelkomen bij de cursus, zodat ook jij hiervan kan genieten!

Veelgestelde vragen
Ik kan niet tekenen en ik heb een lelijk handschrift. Kan ik dit wel leren?

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze cursus te beginnen. En je hoeft ook niet te kunnen tekenen of mooi te kunnen schrijven. Je mag templates gebruiken om over te trekken. Ik weet zeker dat jij dit ook kan!

Wat leer ik in deze cursus?

Deze bundel bestaat uit 10 workshops waarin jij iets moois handlettert voor in huis of om cadeau te geven. Het zijn 10 projecten waarbij je door video’s en templates prachtige dingen gaat maken!

De creatieve workshop bundel bestaat uit:

Introductie
In de introductie ontdek je hoe je deze cursus kunt volgen en waar je vragen kunt stellen. Je komt meer te weten over de materialen die je gaat gebruiken en hoe je de templates uit het e-book kunt gebruiken.

Tekst op krijtbord handletteren
In deze workshop ga je met krijtstiften een mooie tekst op een krijtbord handletteren. Hieromheen teken je een krans. Superleuk om een plekje in huis te geven en herinnerd te worden om tijd voor ontspanning te nemen!

Quote handletteren op papier
In deze workshop leer je hoe je een quote kunt handletteren op papier als je een template gebruikt. Dit is een heel toffe techniek van teksten overtrekken. De tekening kun je inlijsten en in je huis neerzetten of cadeau doen.

Handletteren op een koffieblik
In deze workshop maak je een origineel koffieblik! Je handlettert een vrolijke tekst met verfstiften op het blik. Het zijn zelfs 2 workshops, voor als je gewone koffie en cafeïnevrije koffie in huis hebt. Ziet er gezellig uit, toch!

Cadeaubon handletteren
In deze workshop ga je een een cadeaubon handletteren. Je maakt de bon helemaal op maat voor de ontvanger. Het goud zorgt voor een exclusieve look. Hoe gaaf is het om op die manier een ervaring cadeau te doen!

Namen brushletteren op een schrift
In deze workshop leer je hoe je namen met een brushpen kunt brushletteren. Je leert hoe je schaduw en highlights bij de letters maakt. Op deze manier personaliseer je een schrift en heb je een heel tof cadeau.

Handletteren op een fotolijstje
In deze workshop maak je een fotolijstje met een inspirerende tekst. Het leuke van het werken op glas is dat je er een tekst onder kunt leggen. Achter het glas stop je een (gekleurd) papier of een foto. Ziet er onwijs leuk uit!

Handletteren en tekenen op papier
In deze workshop ga je een quote handletteren op papier. Om de tekst heen ga je bladeren tekenen. Deze tekening is kun je in herfstkleuren tekenen, maar je kunt uiteraard ook anderen kleuren kiezen. Leuk om in te lijsten!

Handletteren op een glazen pot drop
In deze workshop leer je hoe je een tekst op een glazen pot kunt handletteren. Met permanente verfstiften teken je een leuk ontwerp: het zit d’rop. Echt een origineel geschenk. Vul de pot met drop en geef het cadeau!

Oorkonde voor pensioen handletteren
In deze workshop maak je een oorkonde voor iemand die met pensioen gaat. Het template kun je als basis gebruiken. Met zwart en goud krijgt het een officiële uitstraling. Nu alleen nog in een fotolijst en inpakken.

Happy stones handletteren
In deze workshop ga je een vrolijke tekst op een steen handletteren met verfstiften. Zo kun je een mooie boodschap meegeven. Naast teksten kun je er ook planten op tekenen. Dit soort stenen zijn heel leuk om weg te geven.

Bonus: Kerstdecoratie maken
In deze workshop leer je van houten schijven kerstdecoraties maken. Je tekent een winterse tekening op het hout met verfstiften. Superleuk voor in de boom om of cadeau te geven voor kerst!

Welke materialen heb ik nodig voor deze cursus?

In de video’s en in het e-book benoem ik duidelijk welke materialen je nodig hebt. In de workshops gebruik je basismaterialen als een gum, potlood, liniaal, kladpapier, stevig wit papier, washi tape en schaar. Ik gebruik verschillende merken materialen. Ik werk onder andere met de Edding Gloss Paint Markers (deze set is mijn favoriet), daarmee maak ik een aantal projecten uit deze cursus. Ik gebruik ook de Edding krijtmarkers, gelpennen, brushpennen en fineliner. Maar jij kunt uiteraard andere krijtmarkers, gelpennen, fineliners en verfmarkers gebruiken.

Wanneer beginnen de workshops?

Je kunt na aanschaf direct beginnen met de cursus. Je hebt direct toegang tot alle workshops. Je download het e-book en kunt lekker aan de slag met deze projecten!

Hoe lang blijven de video’s beschikbaar?

Je kunt alle video’s in je eigen tempo, en zo vaak als je wilt, bekijken. Je hebt onbeperkt toegang.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug. Laat dit binnen 14 dagen na je betaling per mail weten met een duidelijke toelichting, dan stort ik je geld terug.

Heb je nog een vraag? Stel hem gerust aan me, ik help je graag!

De creatieve workshop bundel:

  • 10 Video’s van 20-40 minuten waarbij je stap-voor-stap mee kunt doen.
  • 1 E-book (30 pagina’s) met templates & materialenlijst voor alle workshops.
  • 1 Bonus video kerstdecoraties maken.
  • Support: Je kunt je vragen onderaan de lessen stellen als je ergens niet uitkomt. 

Nu voor €75,-

Verwen jezelf met meer creatieve tijd voor jezelf