Creatief kinderfeestje Den Haag

Vier jij je kinderfeestje in Den Haag en wil je iets creatiefs doen met je vriendinnen?
Boek dan een workshop bij Krijtgeluk, dan komt Annelon bij je thuis langs!

Samen met je vriendinnen wil je iets creatiefs doen tijdens je kinderfeestje, bijvoorbeeld een workshop handletteren of waterverven en tekenen met brushpennen. Jullie vinden het leuk om zelf wat te maken en nieuwe dingen te leren. Deze workshop is ook leuk als je vrienden of vriendinnen hebt die niet zo creatief zijn, omdat je altijd begint bij wat je kunt en goed geholpen wordt.

Een creatieve workshop bij jou thuis

De creatieve workshop is voor iedereen die het leuk lijkt om te tekenen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit.
Je kunt uit 3 creatieve workshops kiezen. Tekenjuf Annelon komt dan bij jou thuis langs tijdens je kinderfeestje. Ze neemt alle materialen zelf mee. Jij hoeft alleen voor tafels en stoelen te zorgen.

Workshop handletteren bij je kinderfeestje

In de creatieve workshop handletteren leer je blokletters, schrijfletters en banners tekenen. Je gaat een leuke of grappige zin op een poster handletteren. We gaan eerst het handletteren oefenen zodat je er een beetje vertrouwd mee raakt. Daarna kun je dat wat je hebt geleerd toepassen in het maken van een poster of kaarten. Je poster of kaart kun je een mooi plekje in huis geven of cadeau doen aan iemand!

Leeftijd: 8-12 jaar

 

Workshop tekenen met brushpennen bij je kinderfeestje

In deze creatieve workshop leer je hoe je kunt verven met brushpennen. Brushpennen zijn op waterbasis en dat is wel zo leuk! Want als je er met een penseel met water overheen gaat, dan vloei je de kleur uit. Dit geeft zulke mooie effecten! In de workshop leer je allemaal technieken hierover en je maakt je eigen poster van dieren of bloemen.

Leeftijd: 7-12 jaar

 

Workshop waterverven bij je kinderfeestje

Schilderen met waterverf heet aquarelleren, maar we kunnen het ook gewoon waterverven noemen. Waterverven is onwijs leuk. In deze creatieve workshop leer je verschillende technieken, zoals nat-op-droog en nat-in-nat schilderen. Je maakt je eigen poster van een leuke cupcake of iets anders dat je graag wilt maken. Na deze workshop weet jij hoe je met waterverf moet werken.

Leeftijd: 7-12 jaar

 

In een creatieve workshop op je kinderfeestje…

ben je creatief bezig met je vrienden en vriendinnen

leer je meer over een schilder- of tekentechniek

verwonder je je over wat je zelf allemaal kunt maken

ga je naar huis met je eigen creatie

heb je vooral veel plezier!

Praktische zaken

Een creatieve workshop op je kinderfeestje bij jou thuis kost €175,- inclusief gebruik van materialen. Dit is voor een workshop van 1,5 uur met maximaal 12 kinderen (inclusief jarige). Een creatieve workshop van 2 uur is ook mogelijk en bedraagt €200,- inclusief gebruik van materialen. Ik werk met groepen van maximaal 12 kinderen, zodat ik iedereen goed kan begeleiden.

Ik geef creatieve workshops in Zuid-Holland, zo gaf ik workshops in Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Leidschendam, Rijswijk en Boskoop. Zolang een enkele reis onder de 30 minuten is, reken ik daar niets extra’s voor. Ik reken 0,35 cent per km aan reiskostenvergoeding. Komt de reistijd boven de 30 minuten (enkele reis) dan bereken ik de reistijd door met 40 euro per uur. Mocht je dus verder dan een halfuur van Den Haag wonen, dan kom ik zeker ook langs, maar kost het je wat meer. Je kunt altijd het contactformulier invullen, dan stuur ik je vrijblijvend een offerte toe.

In de workshop handletteren leer je heel veel over handletteren.
Er komen een aantal onderdelen terug die je ook in mijn cursus leert.
Dit is wat deelnemers van de cursus handletteren vinden:

Ik heb de cursus als heel fijn ervaren. Annelon heeft zelf een mooi, duidelijk en praktisch lesboek gemaakt met veel voorbeelden en aanwijzingen. Annelon is een aardige, creatieve en vooral kundige docent. Je krijgt alle vrijheid om de dingen die ze eerder in de les heeft behandeld zelf uit te voeren, maar ze springt ook bij als je daarom vraagt.
Het was een heel leuke en inspirerende cursus en ik pas nog steeds het geleerde toe als ik bijvoorbeeld mensen in mijn omgeving iets wil wensen.

Trudy Ganga

Ik heb een cursus handlettering gevolgd bij Krijtgeluk. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Het geheel is opgedeeld in logische en overzichtelijke lessen/hoofdstukken. Ook administratief gezien verliep alles soepel en snel.

Manon

Ik handletterde zelf al maar wilde me er toch wat meer in verdiepen. Aan de cursus heb ik erg veel gehad, vooral de brushletter techniek en werken met verschillende verrassende materialen vond ik erg leerzaam. Annelon kan de techniek op een hele relaxte en geduldige manier overbrengen.
Geertje Vergeer
Even voorstellen

Nu vraag je je misschien af wie je thuis uitnodigt. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Annelon Geluk, woon in Rijswijk en werk al jaren als tekendocent. Tekenen is mijn passie en dit leer ik graag aan anderen. Ik heb 7 jaar les gegeven aan kinderen. Het tekenen en schilderen is een momentje ontspanning en plezier waar ik kinderen zo van zie genieten. Ik vind het leuk om workshops te geven tijdens kinderfeestjes, omdat de kinderen er zoveel zin in hebben en er een gezellige sfeer hangt. Hoe druk de kinderen van tevoren ook kunnen zijn, bij een creatieve workshop hebben ze vaak alle aandacht. De mooiste dingen worden er gemaakt, daar word je toch vrolijk van. Het lijkt mij onwijs gaaf om je een plezierige middag te bezorgen waarin je lekker even creatief bezig bent!

Veelgestelde vragen
Wanneer kun je de workshop geven?

Ik geef de workshop handletteren op dinsdag, vrijdag of zaterdag. Heb je zin gekregen in de workshop? Vul dan het contactformulier in, dan stuur ik je vrijblijvend een offerte toe.

Voor wie is de creatieve workshop geschikt?

De workshops zijn voor iedereen die het leuk lijkt om te tekenen of schilderen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit. Ik heb gemerkt dat kinderen die normaal niet zo creatief zijn het ook naar hun zin hebben tijdens een workshop. De workshops hebben wel een bepaalde leeftijd waar de technieken het beste bij aansluiten. Dat staat bij de workshop vermeldt.

Wat heb je aan materialen nodig?

Ik neem alle materialen zelf mee, ook tafelzeilen. Jij hoeft alleen voor tafels en stoelen te zorgen. Het is fijn als er nog een (kleine) tafel of kast is waar ik wat materialen op kan zetten. Als dit er niet is, dan houd ik het gewoon in de kratten, ook helemaal prima.

Heb je hulp nodig?

Ik kom een kwartiertje van tevoren en zet de materialen klaar. Tijdens de workshop heb ik geen hulp nodig, al mag je natuurlijk altijd helpen of erbij zitten. Maar je hebt de ruimte om even een kopje thee of koffie te drinken. Daar kom je dan tijdens een kinderfeestje bij je thuis even aan toe. 😉