Creatief kinderfeestje Den Haag

Vier jij je kinderfeestje in Den Haag en wil je iets creatiefs doen met je vrienden en vriendinnen?
Boek dan een workshop bij Krijtgeluk, dan komt Annelon bij je thuis langs!

workshop creatief kinderfeestje den haag

Samen met je vriendinnen wil je iets creatiefs doen tijdens je kinderfeestje, bijvoorbeeld een workshop handletteren of tekenen met brushpennen. Jullie vinden het leuk om te tekenen of schilderen en je wilt dit graag op je kinderfeestje doen.

Deze workshop is ook leuk als je vrienden of vriendinnen hebt die niet zo creatief zijn, omdat je altijd begint bij wat je kunt en goed geholpen wordt. Met mijn trucjes hoef je zeker niet mooi te kunnen tekenen om deze workshop te volgen!

Een creatieve workshop bij jou thuis

De creatieve workshop is voor iedereen die het leuk lijkt om te tekenen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit.
Je kunt uit 2 creatieve workshops kiezen. Tekenjuf Annelon komt dan bij jou thuis langs tijdens je kinderfeestje. Ze neemt alle materialen zelf mee. Jij hoeft alleen voor tafels en stoelen te zorgen.

workshop handletteren creatief kinderfeestje den haag

Workshop handletteren bij je kinderfeestje

In de creatieve workshop handletteren leer je blokletters, schrijfletters en banners tekenen. We gaan eerst het handletteren oefenen zodat je er een beetje vertrouwd mee raakt. Daarna kun je dat wat je hebt geleerd toepassen in het maken van een poster.

Je gaat een leuke of grappige zin op een poster (A4-formaat) handletteren. Hierbij kun je kiezen of je zelf iets tekent, of dat je een van mijn voorbeelden gebruikt. Ik leer je een truc hoe je een tekst kunt kopiëren. Je poster kun je een mooi plekje in huis geven of cadeau doen aan iemand!

Leeftijd: 8+ jaar

 

Workshop tekenen met brushpennen bij je kinderfeestje

In deze creatieve workshop leer je hoe je kunt verven met brushpennen. Brushpennen zijn op waterbasis en dat is wel zo leuk! Want als je er met een penseel met water overheen gaat, dan vloei je de kleur uit. Dan ziet het eruit alsof je het hebt geschilderd! In de workshop leer je allemaal technieken hierover en je maakt je eigen poster van dieren of bloemen.

Je gaat dit op een poster (A4-formaat) tekenen. Hierbij kun je kiezen of je zelf iets tekent, of dat je een van mijn voorbeelden gebruikt. Ik leer je een truc hoe je een tekening kunt kopiëren. Je gaat naar huis met een mooie tekening!

Leeftijd: 7+ jaar

 

In een creatieve workshop op je kinderfeestje…

ben je creatief bezig met je vrienden en vriendinnen

leer je meer over tekentechnieken

verwonder je je over wat je zelf allemaal kunt maken

ga je naar huis met je eigen creatie

heb je vooral veel plezier!

Een creatief kinderfeestje bij jou thuis

  • Een creatieve workshop van 1,5 uur bij jou thuis.
  • Maximaal 12 kinderen, zodat iedereen voldoende begeleiding heeft.
  • Bij de workshop kunnen de kinderen mijn materialen gebruiken en nemen ze de tekeningen mee naar huis.
  • Het tarief voor de tekenworkshop op maandag t/m vrijdag is €250,-
  • Een creatieve workshop op zaterdag of zondag is ook mogelijk, dan geldt het tarief van €300,-
  • Ik geef workshops tekenen bij kinderfeestjes in Den Haag, Wassenaar en Voorburg. Ook in andere plaatsen geef ik creatieve workshops, zoals Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp en Wateringen.
workshop tekenen schilderen kinderfeestje den haag

Annelon is een aardige, creatieve en vooral kundige docent. Je krijgt alle vrijheid om de dingen die ze eerder in de les heeft behandeld zelf uit te voeren, maar ze springt ook bij als je daarom vraagt.

Trudy Ganga

Onze dochter van 7 en haar vriendinnen waren heel blij met de workshop (brushpennen) die Annelon gaf tijdens haar kinderfeestje. We wilden graag een workshop aan huis. En dat was mogelijk bij Annelon. Annelon was heel goed voorbereid, had alles bij zich (inclusief een attentie voor iedereen!) en wist de aandacht van de kinderen goed vast te houden tijdens de workshop. De kinderen hebben een superleuke en ontspannen middag gehad en wat leuke trucs geleerd. En ze waren allemaal heel blij met hun tekeningen.

Ellen & Jeroen

Voor mijn dochter haar negende verjaardagsfeestje hebben we Annelon gevraagd een workshop handletteren te geven bij ons thuis. Het was een groot succes. De workshop was erg goed verzorgd, leerzaam, leuk, en afwisselend. De meiden hebben zich goed vermaakt met het leren van de beginselen van het handletteren. Ik beveel de workshop handletteren van Krijtgeluk van harte aan!

Judith de Coole

Even voorstellen

Nu vraag je je misschien af wie je thuis uitnodigt. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Annelon Geluk, woon in Rijswijk en werk al jaren als tekendocent. Tekenen is mijn passie en dit leer ik graag aan anderen.

Ik heb 7 jaar als docent kunst- en cultuureducatie in het basisonderwijs gewerkt. Momenteel geef ik workshops bij mensen thuis en op creatieve beurzen. Daarnaast maak ik online cursussen.

Het tekenen is een momentje ontspanning en plezier waar ik kinderen zo van zie genieten. Ik vind het leuk om workshops te geven tijdens kinderfeestjes, omdat de kinderen er zoveel zin in hebben en er een gezellige sfeer hangt.

Hoe druk de kinderen van tevoren ook kunnen zijn, bij een creatieve workshop hebben ze vaak alle aandacht. De mooiste dingen worden er gemaakt, daar word je toch vrolijk van. Het lijkt mij onwijs gaaf om je een plezierige middag te bezorgen waarin je lekker even creatief bezig bent!

Veelgestelde vragen
Wanneer kun je de workshop geven?

Ik geef workshops op maandag t/m vijdag. Het kan ook in het weekend, dan geldt een ander tarief. In overleg spreken we een datum en tijdstip af. Heb je zin gekregen in de workshop? Vul dan het contactformulier in, dan kijken we samen wat mogelijk is. 

Voor wie is de creatieve workshop geschikt?

De workshops zijn voor iedereen die het leuk lijkt om te tekenen of schilderen, of je nou ervaring hebt of niet. Dat maakt helemaal niet uit. Ik heb gemerkt dat kinderen die normaal niet zo creatief zijn het ook naar hun zin hebben tijdens een workshop.

Wat heb je aan materialen nodig?

Ik neem alle materialen zelf mee, ook tafelzeilen. Jij hoeft alleen voor tafels en stoelen te zorgen. Het is fijn als er nog een (kleine) tafel of kast is waar ik wat materialen op kan zetten. Als dit er niet is, dan houd ik het gewoon in de kratten, ook helemaal prima.

Heb je hulp nodig?

Ik kom een kwartiertje van tevoren en zet de materialen klaar. Tijdens de workshop heb ik geen hulp nodig, al mag je natuurlijk altijd helpen of erbij zitten. Maar je hebt de ruimte om even een kopje thee of koffie te drinken. Daar kom je dan tijdens een kinderfeestje bij je thuis even aan toe. 😉