Crea Weekend Hardenberg

Handletter op een fotolijstje of maak een happy stone!

Op 6, 7 en 8 oktober 2023 is er Crea Weekend in Hardenberg! Krijtgeluk is ook weer van de partij. Ik geef er deze keer maar liefst 2 workshops!

Handletteren op een fotolijstje &
Happy stones maken

Wat je ook kiest, je gaat met iets moois naar huis! Je kunt gewoon aanschuiven, je hoeft dus niet van tevoren een kaartje te kopen voor een bepaalde tijd.

Ik ben iedere dag van 10.00-17.00 uur aanwezig bij mijn stand op Crea Corner. Lees hieronder meer over de workshops. Misschien tot dan!

 

Handletteren op een fotolijstje

Handletter een prachtige tekst met de Edding Gloss Paint Markers op het glas van een fotolijstje. Je kunt een achtergrond van gekleurd papier maken, of misschien wil je er een foto in doen. Ik zorg voor een heleboel inspiratie.

Superleuk om je huis mee te decoreren! Je hoeft niet mooi te kunnen schrijven om dit te maken. Jij kunt dit ook!

Doe je gezellig mee?

Vrijdag, zaterdag en zondag: 10.00-17.00 uur, vrije inloop
Vooraf inschrijven: Nee
Investering: €15,-
Stand: Crea Corner

Happy stones maken

Maak je eigen happy stone! Kies een mooie steen uit en maak er je eigen tekening op met de Edding Gloss Paint Markers. Je kunt een woord erop schrijven of het leuk versieren met bijvoorbeeld blaadjes. Ik zorg voor een heleboel inspiratie.

Superleuk om je huis mee te decoreren of cadeau te doen! Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen om dit te maken. Jij kunt dit ook!

Doe je gezellig mee?

Vrijdag, zaterdag en zondag: 10.00-17.00 uur, vrije inloop
Vooraf inschrijven: Nee
Kosten: €10,-
Stand: Crea Corner

Even voorstellen

Nu vraag je je misschien af wie de workshops geeft. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Annelon Geluk en woon in Rijswijk. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het tekenen en schrijven.

Van mijn creatieve hobby’s heb ik mijn werk gemaakt. Als tekendocent heb ik jarenlang tekenles aan kinderen gegeven. In die lessen hadden zij een moment om even met de handen in plaats van met het hoofd bezig te zijn.

Ik merkte dat vrouwen hier ook behoefte aan hadden. We hebben al zoveel aan ons hoofd en zijn te weinig met onze handen bezig, terwijl ons dat zoveel rust biedt. Handletteren kwam op mijn pad en heeft mij ontspanning en plezier gebracht.

Ik ontwikkelde een methode waardoor vrouwen dit gemakkelijk en snel leren. Ik vind dat iedere vrouw tijd voor zichzelf mag nemen, ook al hebben ze nog zo’n druk leven, om daardoor meer geluk te ervaren.

Het is ook superleuk om mijn workshops samen met je kind te volgen. Zo maken jullie samen wat moois!

Het gaat erom dat je er plezier in hebt. Het lijkt me onwijs gaaf om je te verwelkomen bij mijn workshops, zodat ook jij hiervan kan genieten!