De workshop handletteren zit over 5 minuten in je inbox.
PS: Niet ontvangen? Vergeet niet je spambox te checken.

Voordat je verder gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je workshop, want…

Ik heb nog een unieke aanbieding voor je. 🙂 

Een cursus namen handletteren

Deze cursus is niet los op de site te koop. Blijf dus nog even op deze pagina.

Als je een kaart aan iemand schrijft, denk jij dan: dat handschrift kan toch veel mooier? Je wilt mooiere letters schrijven, maar weet niet hoe. Er is een truc om op een snelle manier mooie namen te schrijven en dit deel ik met jou in de cursus ‘namen handletteren’.

In deze cursus leer je hoe je mooie handgeschreven namen schrijft met een simpele truc. Je leert alle letters van het alfabet op een sierlijke manier schrijven. Je krijgt er een e-book met werkbladen bij zodat je dit kunt printen en hierin kunt oefenen. Jij kunt dit ook!

Deze cursus is er speciaal voor de vrouwen die doorpakken en meteen willen beginnen met handletteren. In de gratis workshop die je net hebt aangevraagd leer je over de basics van het handletteren.

Je leert welke materialen je het beste kunt gebruiken en wat je allemaal kunt handletteren. Maar je leert in de workshop niet hóe je kunt handletteren. Dit is een eerste stap, zodat je er laagdrempelig mee kunt beginnen. 🙂

Dit aanbod kun je nergens anders vinden. Tijdelijk geef ik je de kans om de cursus namen handletteren met 60% korting te kopen voor maar €9,95 in plaats van €27,-

Tover een glimlach op de gezichten van je vrienden en familie als je een kaart geeft met hun naam in mooie handgeschreven letters. Je schrijft met gemak een naam op een cadeaulabel, zodat je jouw cadeaus nog persoonlijker maakt.

Je hebt plezier en je kunt je creativiteit kwijt in het handletteren van namen. De ontvanger voelt dat je extra aandacht aan je cadeau hebt besteed en dat is wel zo’n mooi gebaar!

‘’Ik heb een cursus handlettering gevolgd bij Krijtgeluk. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. Het geheel is opgedeeld in logische en overzichtelijke lessen/hoofdstukken. Ook administratief gezien verliep alles soepel en snel.’’

Manon

Voor wie is de cursus namen handletteren?
De cursus namen handletteren is er speciaal voor de vrouwen die doorpakken en meteen willen beginnen met handletteren. Je wilt meer tijd voor je creativiteit. Het lijkt je leuk om dit te doen als je cadeautjes geeft, omdat je graag anderen verrast. Daarnaast wil je plezier ervaren door zelf creatief bezig te zijn.
In de cursus namen handletteren leer je …
  • hoe je mooie handgeschreven letters schrijft
  • welke stiften je het beste kunt gebruiken
  • een truc waarmee je letters op kalligrafie lijken
  • alle letters van het alfabet op een sierlijke manier schrijven
  • namen handletteren op ondergronden van papier

WAT KRIJG IK BIJ DE CURSUS?

  • Een e-book met werkbladen, zodat je dit kunt printen en hierin kunt oefenen.
  • Een video van 30 minuten waarin je dit stap-voor-stap leert en leuke opdrachten krijgt.
  • En dat voor maar €9,95 in plaats van €27,-!
Hi, ik ben Annelon!
Al zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het tekenen en schrijven. Van mijn creatieve hobby’s heb ik mijn werk gemaakt. Als tekendocent heb ik jarenlang tekenles aan kinderen gegeven. In die lessen hadden zij een moment om even met de handen in plaats van met het hoofd bezig te zijn. Ik merkte dat vrouwen hier ook behoefte aan hadden. We hebben al zoveel aan ons hoofd en zijn te weinig met onze handen bezig, terwijl ons dat zoveel rust biedt.

Handletteren kwam op mijn pad en heeft mij ontspanning en plezier gebracht in moeilijke tijden. Ik ontwikkelde een methode waardoor vrouwen dit gemakkelijk en snel leren.
Ik vind dat iedere vrouw tijd voor zichzelf mag nemen, ook al hebben ze nog zo’n druk leven, om daardoor meer geluk te ervaren.

Ik help vrouwen om te handletteren en leer ze dat het eenvoudiger is dan ze denken. In mijn cursus leer ik je daarom alles aan in simpele stappen. Het hoeft niet mooi te zijn, het gaat erom dat je er plezier in hebt. Het lijkt me onwijs gaaf om je te verwelkomen bij de cursus, zodat ook jij hiervan kan genieten!

‘’Heel duidelijke lessen en handboek. Zeer creatief en leuk om te doen! Annelon is helder in haar uitleg en zeer vriendelijk en behulpzaam.’’

Deirdre van Megesen

Veelgestelde vragen
Hoelang duurt de cursus?

De video duurt een half uur, maar je zult hier langer mee bezig zijn. Ik raad je aan om na de cursus ook een aantal momenten in te plannen om te oefenen. Zo gaat het handletteren van namen je nog gemakkelijker af!

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je krijgt een e-mail waarmee je toegang tot de cursus krijgt. Je hebt onbeperkt toegang tot de cursus.

Wanneer start de cursus?

Je hebt na aanschaf direct toegang tot de cursus.

Wat heb ik nodig om de cursus te volgen?

Je hebt alleen pen en papier nodig om de cursus te volgen.

Heb je nog een vraag? Stel hem gerust aan me, ik help je graag!
Ben je klaar om…

Lekker creatief aan de slag te gaan?
Te genieten van een moment voor jezelf?
Namen te schrijven waar je trots op bent?
Te leren van een professionele handletteraar?

Doe dan mee met de cursus namen handletteren van Krijtgeluk voor maar €9,95!

Verwen jezelf met meer creatieve tijd voor jezelf